mackie Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Buna seara, Un prieten a ramas in germania cu un discovery 2 pe autostrada. Masina acum a cumparato, a facut cu ea cam 900km. Cand a cumparato a facut ”STAL test” i am explicat la tel sa vada daca e in parametri cutia. problema se manifesta in felul urmator: era pe autostrada si urca de 15km cu 140km/h, dintr-o data nu mai tragea, in sensul in care masina ramane turata si scade viteza. a tras pe dreapta in parcare,nu s- a aprins nici un martor la bord, a oprit motorul , a lasato o jumate de ora, masina se misca , a chemat o platforma sa o duca pana in wurzburg. Masina a urcat singura pe platforma. Ce problema ar putea fi. Mersi, CAlin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
old school Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Nivel scazut de ulei in cutie ar putea fi una dintre probleme. Poate verifica nivelul si completa, daca lipseste. Land Defender 90 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Simbolul de pe bord (cel care indica in ce treapta de viteza esti) sigur nu a clipit in acele momente? Daca da, cutia a intrat in safe mode, din mai multe motive. Daca are posibilitatea, sa puna un tester pe masina. "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 OK, masina e la o reprezentanta LR, dimineata se vor uita la ea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Neaparat tester. http://www.brueckner-hofmann.de/go.to/modix/now/startseite.html Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 (editat) Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 ok, au pus masina pe tester, nu are nici o eroare, nivelul uleiului este ok. LE: Sa completat lichid in cutie, problema este ca la umplere a curs ceva ulei vechi care era negricios si cu ceva particule. tipu de la reprezentanta a zis ca e posibil sa nu ajunga cu masina acasa pe roti. Sa riste sa vine pe roti sau sa o puna pe o platforma? Editat August 29, 2012 de mackie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 :grin: ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 (editat) Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Daca uleiul era negricios, cutia de viteze este PA. E prajita, negreala provine din ferodoul tocat de pe discurile de ambreiere. Daca au gasit si "particule" .......asta inseamna bucati intregi de ferodo ce au zburat de pe discuri si acum migreaza voios prin supapele de comanda hidraulica, blocand intr-o veselie ceva circuite de schimbare a treptelor. ps.Eu nu inteleg faza cu "sa completat ceva ulei si la umplere a curs ceva unei negricios si particule" cutia NU TREBUIE SA O UMPLETI !:ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha::ha: Editat August 29, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 eu vb cu tipu la telefon, imi explica ce i au zis baietii de la service. A umplut cutia , m am referit la faptul ca au completat cat lipsea asa mi a zis. Sti care ar putea fi cauza defectului? ce variante de reparatie ar fi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 mai bine ii dai nr meu de tel, sa vb direct cu dansul. Prin "intermediar" informatia ajunge distorsionat. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Nu pot sa cred ca reprezentanta aia iti spune asa ceva. Inseamna ca habar nu au de ce fac. Trebuie sa-ti faca o diagnoza si sa-ti recomande o rezolvare. Nu ajungi cu ea in tara pe roti. http://www.landrover.com/gl/en/lr/find-dealer?country=DE&x=t&service=repair Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Buna seara, A ajuns cu masina pana in ungaria, merge cat de cat in parametri, sa oprit o data pe drum ca a facut aceleasi simtome, a lasato a jumate de ora si aplecat iara la drum. sper ca maine poate ajunge la cluj cu ea. la reprezentanta era plecat tipul care se ocupa de cuti de viteza "cica" si a pus masina pe tester unde nu era nici o eroare, a mai completat cu ulei si aplecat. can atat deocamdata. vedem cand ajunge in tara ce e de facut. daca ajunge merci de ajutor. va tin la curent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flay Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 In general la automate (la ZF in special) se recomanda schimbarea uleiului de 2-3 ori la intervale scurte de timp intre schimbari pentru a o "spala" ,sau a dilua uleiul contaminat ce ramane in convertorul de cuplu. Era bine sa-i schimbe uleiul o data cel putin. Negreala, poate fi de la discuri, se pot schimba, sau "A drum" -carcasa ambreiajului, care se crapa, de asemenea se poate schimba. Mai greu e cu meseriasii de automate, parca era in Arad o firma. Sper sa ajunga in tara cu bine, dar pe dealurile dintre Oradea si Cluj e posibil sa fie mai greu. Land Rover Discovery td5 1999 Jaguar XJ8 2002 Ford Mustang Ecoboost 2017, Land Rover Discovery Sport (benzina) 2017 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat August 30, 2012 Autor Partajează Postat August 30, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Masina a ajuns cu bine, nu a mai facut nici o figura din ungaria pana in cluj. Am dat o tura cu ea , se simte clar cava smuceste la trecerea in treapta inferioara care la inceput nu era, si se aude un clik metalic la schimbarea din D in R , din R in D nu se aude. Maine incerc sa schimb filtru si uleiul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mackie Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: URGENT!!! Problema cutie automata td5 Am gasit o cutie la un coleg de pe forum. Provine de pe un 4.0 v8. Este acelasi model ca al meu. Ideea e urmatoarea: Difera prinderea pe motor? Trebuie schimbat de pe o cutie pe cealalta carcasa de la T/c? Si daca pot pastra T/C de la v8 ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate