paulbiro Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 salutare tuturor,poate ma poate ajuta cineva si pe mine ,am o navara din 99 ,motor 2,5 , trebuie sa schimb ambreiajul si cum am timp destul,as vrea sal schimb eu si ma intereseaza daca cineva stie cum e mai usor de schimbat sa scot motorul sau sa dau cutia jos,ms mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 28, 2012 Partajează Postat August 28, 2012 Re: problema ambreiaj navara an 1999 Depinde de posibilitatile tale logistice ...Normal, cutia e mai usor de dat jos ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat August 28, 2012 Autor Partajează Postat August 28, 2012 Re: problema ambreiaj navara an 1999 ms mult pt raspuns ,eu credeam ca este invers si ca e mai usor sa scoti motorul dar am remarcat ca din cauza grupului nu pot scoate motorul asa ca momentan mai astept sugestii. ms mult inca o data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
patriciu Postat August 29, 2012 Partajează Postat August 29, 2012 Re: problema ambreiaj navara an 1999 salve cutia trebuie data jos pt a schimba ambreiajul bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat August 29, 2012 Autor Partajează Postat August 29, 2012 Re: problema ambreiaj navara an 1999 ms mult pentru raspunsuri sper sa fie totul ok ,multumesc inca o data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbiro Postat Septembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 16, 2012 Re: problema ambreiaj navara an 1999 multumesc mult pt ajutor am rezolvat problema totul este ok .ms mult inca o data Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate