adrianix Postat August 30, 2012 Partajează Postat August 30, 2012 (editat) Salut. Sunt posesorul unui chevrolet silverado an fabricatie 92,motor v6 de 4.300 cm si 119kw. Masina a avut unele probleme cu calculatorul de combustibil,probleme care s-au rezolvat iar de ceva timp am inceput sa simt un zgomot ce pare a fi de tachet ori supapa. Cum in curtea mea mai am un motor care a avut de suferit din cauza unor destepti,care au mers cu el fara ulei si l-au incins ce nu se mai invarte,am luat decizia de a rectifica CHIULASELE. Le-am dat jos,le-am facut fata plana si refacut supapele,am schimbat semeringurile de la supape,am facut rost de garnituri CHIULOASE,evacuare,galerie evacuare si admisie iar acum urmeaza sa le inlocuiesc. Stie cineva care este ordinea de strangere a CHIULOASEI si forta cu care se face? Tacheti noi are cineva pentru cazul in care trebuiesc si acestia schimbati? Multumesc. Editat August 30, 2012 de adrianix am scris chiulase in loc de chiuloase Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate