Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate inscrie un G class ca utilitara?

ediflorianus

Postări Recomandate

Re: Se poate inscrie un G class ca utilitara?

Gasesti foarte multe raspunsuri in sectiunea Juridic, adica aici :

http://forum.club4x4.ro/forumdisplay.php?454-Departament-Juridic

Si daca nu ai rabdare sa cauti, poti sa te uiti aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59864-Autoutilitare-intrebari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

In site-ul RAR exista o lista (nu stiu cat de actualizata mai este) a tuturor firmelor autorizate sa execute lucrari/modificari ale caroseriei.

E simplu, cauti in lista si iei legatura cu orice firma iti convine .

Succes !

P.S Si eu sunt in aceeasi procedura,dar cu o alta masina,ce ma deranjeaza este ca firma care imi face modificarea doreste sa obtin eu CIV-ul (adica sa trec prin RAR mai intai-obligatoriu mentiunea in carte 'autoturism cu utilizare multipla') iar RAR-ul nu face reomologari daca masina nu este inscrisa in circulatie. Un cerc vicios...care tot spre inmatriculare te indruma :cr. Sa vedem cum o rezolv..!??

Editat de emanoeladrian
RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

In site-ul RAR exista o lista (nu stiu cat de actualizata mai este) a tuturor firmelor autorizate sa execute lucrari/modificari ale caroseriei.

E simplu, cauti in lista si iei legatura cu orice firma iti convine .

Succes !

P.S Si eu sunt in aceeasi procedura,dar cu o alta masina,ce ma deranjeaza este ca firma care imi face modificarea doreste sa obtin eu CIV-ul (adica sa trec prin RAR mai intai-obligatoriu mentiunea in carte 'autoturism cu utilizare multipla') iar RAR-ul nu face reomologari daca masina nu este inscrisa in circulatie. Un cerc vicios...care tot spre inmatriculare te indruma :cr. Sa vedem cum o rezolv..!??

Sper sa reusesti , am vrut sa trec si eu de pe nissan pe mercedes (ca am o cobra si nu mi-a facut in veci nici o problema insa cu nissanu e ce-a mai putin fiabila masina pe care am avut-o) probabil ghinion....

Oricum deja tind sa cred ca ies mai bine(dupa ce dau nissanul) daca cumpar masina de oras noua (ceva de 1.6) si cer imprumut vehicul de offroad cand am nevoie...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare