peet Postat August 31, 2012 Partajează Postat August 31, 2012 Salutare tuturor, Am mai revenit in zona, am gasit un Galloper scurt 3.0 benzina 141 CP, 1998, poate sa de-a detalii, cineva care are un asemena acaret, am avut unul asemenator 2.5 diesel 2001 si a fost nevoie sa-l fac centrala termica, acum m-ar bate gandul la un acaret. :) Consum, probleme, cum merge? Multumesc, Opel Corsa 1.3 CDI Enjoy Mitsubishi Otlander 2.0 Intense DID - Sotia il chinuie Fiat Bravo 1.4 Active Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghostface Postat Septembrie 2, 2012 Partajează Postat Septembrie 2, 2012 (editat) Re: Sfat achizitie galloper 3.0, benzina, 1998 salutare! masinile nu sunt foarte diferite ca si tinuta de drum (cel benzinar e mult mai sprinten), consumul difera putin...(si aici vb de masini nemodificate cel benzinar e mai gurmand putin); asta al tau daca e si scurt e super tare-merge modificat si are performante destul de bune la noroi ; ca si sensibilitati la motoarele de 3.0 sunt tachetii dar nu e bai mare - costa 45lei buc. ; ca idee finala il prefer pe cel benzinar la orice ora datorita puterii motorului , iar consumul acestuia se poate rezolva cu o instalatie GPL; ar mai fi o mica problema generala la galloper - rugina sa ai grija (am vazut gallopere din 2001-2002 coapte rau) in rest bafta! Editat Septembrie 2, 2012 de ghostface "don't get scared, be prepared for the worst" frontera pregatita de razboi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate