Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat achizitie galloper 3.0, benzina, 1998

peet

Postări Recomandate

Salutare tuturor,

Am mai revenit in zona, am gasit un Galloper scurt 3.0 benzina 141 CP, 1998, poate sa de-a detalii, cineva care are un asemena acaret, am avut unul asemenator 2.5 diesel 2001 si a fost nevoie sa-l fac centrala termica, acum m-ar bate gandul la un acaret. :)

Consum, probleme, cum merge?

Multumesc,

Opel Corsa 1.3 CDI Enjoy

Mitsubishi Otlander 2.0 Intense DID - Sotia il chinuie

Fiat Bravo 1.4 Active

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat achizitie galloper 3.0, benzina, 1998

salutare! masinile nu sunt foarte diferite ca si tinuta de drum (cel benzinar e mult mai sprinten), consumul difera putin...(si aici vb de masini nemodificate cel benzinar e mai gurmand putin); asta al tau daca e si scurt e super tare-merge modificat si are performante destul de bune la noroi ; ca si sensibilitati la motoarele de 3.0 sunt tachetii dar nu e bai mare - costa 45lei buc. ; ca idee finala il prefer pe cel benzinar la orice ora datorita puterii motorului , iar consumul acestuia se poate rezolva cu o instalatie GPL; ar mai fi o mica problema generala la galloper - rugina sa ai grija (am vazut gallopere din 2001-2002 coapte rau) in rest bafta!

Editat de ghostface

"don't get scared, be prepared for the worst"

frontera pregatita de razboi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare