Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

sfat achizitie wj 2000-2002

elk79is

Postări Recomandate

buna ziua

ma gandesc sa achizitionez o masina cu posibilitati off-road dar nu extreme

o sa o folosesc mai mult pentru drumuri de tara, la pescuit - pante nu extraordinar de abrupte dar nici borduri

sa fie incapatoare, sa nu umblu cu cisterna dupa mine - nici nu am de gand sa tractez remorci cu balast

am citit un pic despre una alta - am studiat si piata si as vrea sa -mi iau un grand cherokee WJ din uk.

acum problema ar fi care e mai fiabil 2.7 CRD produs de mercedes sau 3.2 (italian cred VM) ?

un grand cherokee fara dotari specifice off road ar face fata la ce vreau?

deasemenea am tot citit despre probleme la cutiile de viteze si as vrea sa cer o parere referitor la fiabilitatea acestora

am mai gasit unele cu garnitura de chiulasa dusa - si ju cred ca e doar garnitura ......cat de grave sunt celelalte probleme ce apar odata cu garnitura?

va multumesc anticipat pentru sfaturi

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: sfat achizitie wj 2000-2002

masinase comporta decent in teren doar cu anvelope mai agresive,defapt cu nici-un 4x4 fara anvelope ca lumea nu faci nimic interen,dar WJ fiind folosit preponderent pt strada va trebuii sa il echipexi tu.

motorul mercedes este mult mai fiabil,cel de la vm motori se infige mai bine dar au chiulosele pacatoase de aici si diferenta destul de mae de pret intre cele 2 motorizari.

cutiile manuale sunt fiabile cele automate daca este vb de electronica sunt durerii amare,daca este doar mecanica o rezolvi.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

In aceeasi dilema sunt si eu ca si tine,ce sa aleg un WJ 2,7 sau clasicul Pajero,Patrol...numai si numai LWB.

Informatiile despre aceste masini/motorizari sunt saracacioase as putea spune.Mai sunt doua thread-uri pe aceasta tema,repet 2,7 pe WJ dar la fel.Putina informatie.

Sa intelegem de aici un lucru...ca Patrolul si Pajero fac legea?!

In Romania LEGEA E BARIERA:-peste care trec dulaii- pe sub care trec cateii- in fata careia stau PROSTII !
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Sa intelegem de aici un lucru...ca Patrolul si Pajero fac legea?!

dintre cele trei enumerate mai sus patrolul cred ca e cel care face legea

putina electronica si multa mecanica

Jeep-ul are cutie automata care,din cate am mai auzit, sunt cam pacatoase

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare