andy68 Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Andrei, din Bucuresti, economist, Nivist, raspund la: 0726718245 imbunatatiri: bare custom fata spate, scut integral, kaimane 235/70R15, grupuri dif de 4.3, podeluire aluminiu, troliu warn 5000, kit inaltare rusia genuine, portbagaj si proiectoare plafon - coming soon ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 bine ai venit. sa te tina grupurile :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 bine ai venit. sa te tina grupurile :D ...nu asa ma Gabi :D ... se zice "sa te tie Dumnezeu !" ... PS : Bun venit Andrei ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 bine ai venit! Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 bine ai venit. sa te tina grupurile :D ...nu asa ma Gabi :D ... se zice "sa te tie Dumnezeu !" ... PS : Bun venit Andrei ! el stie ce spun :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Nemo Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Hello... bun venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Deceneu Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Salut! Bine ai venit Nivistule. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Salutare Andrei, bine ai venit! Felicitari pt prestatia de la cheia! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Bine ai venit, Andrei !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DragosDim Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Bun venit Andrei, si la cat mai mult noroi .... :lol: :lol: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Welcome! Mi-am pus si eu Kaiman... suuuuperrrrr!!! 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Welcome! Mi-am pus si eu Kaiman... suuuuperrrrr!!! sa-mi areti unde sc kaiman ps. scuze ptr off topic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hamat5 Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 Da. Oficial se cheama Pneus ELITE. FIMEX :D sau cel putin asa scrie pe ele... Deocamdata imi place :!: :!: 73 de Zoli / YO5CRQ http://www.yo5crq.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 8, 2007 Partajează Postat Iunie 8, 2007 deci nu sint crocodil.corect e simex ,ei au inventat profilul :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andy68 Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 Intre timp au venit: portbagajul, proiectoarele pe portbagaj, prelugirea scutului, troliul warn 8000 (se monteaza acusica), hi-jack-ul prins pe portbagaj. M-au parasit: cricul mecanic din dotarea nivei care oricum era de 3 parale. ex-Lada Niva 1.6 (decent bitch!) , ex-Suzuki SJ 410 i' 92 (old bitch) Suzuki Samurai 1.3i 2002 ( my bitch -whoa ! ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Brava omule...sa vi la Sibiu s-o vad pe rusoaica dupa operatiile estetice :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 bun venit in club :D Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate