RZV Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Tot balaurind pe aici pe forum mi-am dat seama ca aici nu am laudat fierul rosu.Nici nu am adaugat ce sa muncit la el pe parcursul celor 2 ani de cind o am... Deci: In 2010 cred, am scotocit dupa Y60 citeva luni....pina la urma mi-am facut cadou de ziua mea-exact in acea zi- un Y60 mare si lung,fix rosu. Masinuta era normala,fara upgrade sau chestii deosebite,exact pentru proiectul pe care mi-l doream. Y60 2,8D, din 1993,cu 190miikm si ceva acolo, dar se pare reali. Interior cum rar gasesti,tapiterie intreaga,butoane functionale,luminite care merg peste tot :grin: Editat Septembrie 7, 2012 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Y60 meu Frumos cadou, n-am ce zice. Sa-l stapanesti sanatos. Da' poze nu ne arati? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Y60 meu Caut poze....nu gasesc cum arata la inceput,am numai transformata pt ca am pierdut un calc in lupta cu tehnologia si automat muuulti G de foto din ultimii 6-7ani..BGP Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Re: Y60 meu Dar sa revenim la poveste.... Din lipsa de timp am pus-o la vinzare in primavara...acum am renuntat, imi place prea mult s-o vind :banana Am adaugat pe parcursul a 3-5luni dupa achizitie multe chestii... Trebuie spus ca masina are radiator de racire ulei-o chestie super la Nissan, blocantul standard,si mrl AVM de la fostl proprietar. NU avea AC....dar ... Am pus pe ea OME +5 cm arcuri +200 Kg,inclusiv amortizor de directie Miron Sorin a executat atunci repede o bara fata care si acum este pe masina.. Un troliu Lig -Dong de 13000LBS...folosit in 2 ani de 5-6 ori..inca merge... Snorkel de la Geppeto,plus cap ciclon.... Statie CB si MUzica Alpine.... Gume 33*12,5 BFG MT.... Editat Septembrie 7, 2012 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Y60 meu Tare-mi place ! , e masina ideala ! as indrazni perfecta ! de drumeti luuuungi lungi . Sa ai noroc la ea si in continuare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Y60 meu am facut cu masina pina in vara asta ~15000 km...fara cea mai mica problema. Dupa incercarea nereusita de a o vinde am mai bagat niste bani in ea.... Am schimbat in vara distributia,revizie completa la puntea fata,uleiuri in ambele punti,antigel,schimb de uleiuri si filtre... plus cite ceva pt confortul la iesiri-masa in portbagaj Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
viaziagro Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Y60 meu Intradevar o masina super frumoasa. Tin sa mentionez ca este masina pe care mi-o doresc foarte mult si sper ca intr-o zi sa o am. In rest sa te bucuri de ea si sa te duca pe unde vrei tu fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Re: Y60 meu Mai am citeva bomboane pe tort.... prima si cea mai bling-bling este instalatia de AC....amfitrionul operatiunii COS, cu multumirile de rigoare. Cos a venit sa vada Bucurestiul noaptea:ha: ca ziua a muncit si a plecat cu instalatia in portbagaj,acasa la Galati unde a montat-o pe autobuz....dupa ce in prealabil a probat-o si a demontat-o de pe masina donatoare :tk Operatie reusita,pacient -eu- zice-se ca nu ma mai recuperez ever :grin: Binenteles ca prin poze o sa vedeti si cite ingeniozitati marca Cos..ideea este ca merge impecabil si face un friggggg la 45 de grade de intepenesti.... AM uitat, am schimbat si radiatorul cu ocazia asta, arata dubios,si parea ca incepe sa incalzeascadupa 110km/h....de ce o sa vedeti in foto2,culmea este ca este nu curge pe nicaieri... Editat Septembrie 7, 2012 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 (editat) Re: Y60 meu Ca finalizare :ha2 am schimbat jantele originale ce trebuiau sablate,vopsite cu unele de alaj,fara pretentii dar intr-o stare mai ok si am adaugat un portbagaj tip ARB de la House4x4 mare si incapator. Si cam asta-i masina acum.... O sa-i fac ceva poze noi peste WE. Later edit : Masina s-a vandut...... Editat August 25, 2014 de Astral Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate