yety Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Vreau sa va supun atentiei un documentar care va fi in curand pe Discovery Channel si care se numeste " One Car Too Far " sau in romana "2 Nebuni pe 4 Roti" . Tocmai ce am vazut primele 3 episoade si cred ca merita atentia pasionatilor de offroad , daca nu pentru improvizatiile pe care le fac baietii aia , macar pentru relaxare .... Vizionare placuta !!! Editat Septembrie 7, 2012 de Astral Suzuki Samurai Tin top 1,3 1994 - " Punisher " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
u2_2 Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Documentar cu offroad Din promo mi se pare ca seamana tare cu Bear Grylls. Sper sa nu fie si acelasi circ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 Re: Documentar cu offroad Am avut rabdare si am vazut doua episoade, nu e acelasi circ...e mai rau. Ideea mi se pare buna, dar ce fac aia acolo...de toata jena. Parerea mea. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Documentar cu offroad Ce panarama:ha::ha::ha::ha:. 99% numai tampenii explica aia:ha:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Documentar cu offroad ... nu e acelasi circ...e mai rau. ... eu am rezistat 5 minute... dupa care mi-am vazut de treaba... ma asteptam la altceva... sau poate chiar noi suntem "de vina", ca ne asteptam mereu la "altceva" decat ne dau TV-urile... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Documentar cu offroad unde se mai pot vedea aceste episoade unafara de TV? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Documentar cu offroad unde se mai pot vedea aceste episoade unafara de TV? episoadele aparute sunt deja in golful piratilor :y ceea ce fac baietii aia doi noua ni se pare o gluma, dar pentru 99,9% din publicul Discovery, e ok. nu ei sunt defecti, ci noi avem pretentii prea mari. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Documentar cu offroad Salut. Episoadele se pot descarca de pe trakerele cu torrente. Si pe cel romanesc au aparut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FORESTMAN Postat Septembrie 20, 2012 Partajează Postat Septembrie 20, 2012 Re: Documentar cu offroad Penibili is aia cu Jeep-ul Wrangler cu planetara pe din-afara. O urcare adevarata pe Pikes Peak offroad, acolo roti si garda la sol BENZ G, ca altceva ce ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tud88 Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Documentar cu offroad Un stramos al lui chevrolet Captiva:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate