Cleo Postat Septembrie 7, 2012 Partajează Postat Septembrie 7, 2012 (editat) Cand am cumparat-o ,a fost adusa din Spania, capota nu mai avea lac iar usa pasagerului suferise si ea ,probabil un accident.Ca sa o revopsesc ma costa enorm asa ca am ales un scrap yard si m-a costat cam 40 de lire cu conditia ca noi(sotul si cu mine) sa demontam si sa remontam usa si capota.Radiatorul a fost schimbat si esapamentul(toba),mai tarziu am schimbat cauciucurile cu 31x10.5-R15.Bateriile m-au lasat cand mi-a fost lumea mai draga(noaptea,cand plecam de la servici :pl)... Am mai adaugat un strat de film Black limo pe geamurile din spate. Masina nu mi-a facut probleme pana acuma sunt multumita :grin: Ca proiect pe viitor as dori sa montez CB(sotul a montat deja pe al lui si imi face in ciuda :))) si sa o vopsesc in portocaliu. Cu preturile care se practica aici pentru revopsire(3000 de lire mi-a fost estimata masina),cred ca o sa invat sa imi vopsesc singura masina :ha2 si o sa vad ce o sa iasa ! Am cumparat masina in urma cu un an,scaunele din fata(Recaro) aratau jalnic. Le-am schimbat cu scaune Lexus IS200. Nu s-au potrivit din prima,clamele de prindere in podea au fost modificate(taiate,indoite). Sunt mult mai comode.Recaro sunt comode si ele insa la drum lung nu cred ca le-as prefera...Sunt foarte multumita de cele ''noi'' ,foarte comode. Editat Septembrie 8, 2012 de Astral Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Toyota Hilux Surf-Scaune Mai bine faci un drum in Romania, o vopsesti foarte bine cu maxim 1000 de euro si iti faci si un concediu. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: Toyota Hilux Surf-Scaune Cred ca e cea mai ieftina solutie.Concediul il facem in tara oricum,copiii sotului si ai mei sunt nerabdatori ,in fiecare vara,sa se intoarca in Romania. Nu am stiut ce preturi sunt,nu am intrebat,multumesc Max . Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Toyota Hilux Surf Buna ziua tuturor! Stie cineva cate kilograme suporta Toyota hilux surf 2.400 pe acoperis? Nu am gasit niciunde informatia.Poate suna aiurea intrebarea insa am hotarat construim cortul pentru acoperis ,inclusiv portbagajul si am vrea sa luam in calcul si cate kg suporta masina. O alta problema o am in privinta clamelor de prindere pe masina fara sa gauresc acoperisul.Am gasit ceva la firma THULE,dar nu sunt convinsa. Multumesc Editat Septembrie 9, 2012 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 (editat) Re: Toyota Hilux Surf Da, stai linistita ca barile Thule tin fara probleme un cort de acoperis ! Eu am avut pe Mazda, tot pe bari Thule : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39799-MAZDA-BT-50&p=588780&viewfull=1#post588780 Deci, nu va fi nevoie sa faci un portbagaj special pentru montarea cortului : pui cortul direct pe barile Thule ! Barile Thule, masina fiind fara streasina, se vor sprijini pe tocul de sus al usii, deci nu direct pe plafon, sistemul de fixare fiind ca in poza : Editat Septembrie 9, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 9, 2012 Partajează Postat Septembrie 9, 2012 Re: Toyota Hilux Surf De regula greutatile recomandate de fabricant sint mici , de ex la ditamai magaoaia de masina Patrol Y61 sarcina este de 150kg . Din cunostintele mele Y60( masina putin diferita dar in esenta aceasi ) suporta fara mofturi 600-700 kg . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Toyota Hilux Surf Multumesc,domnilor,pentru raspunsuri! Ma orientam spre sistemul prindere cu clame,insa cred ca e mai practic cel pe care mi l-a recomndat Astral,iar pentru spate probabil voi folosi sistemele ''ventuza''.Mai fac ''cercetari'' sa ma documentez mai bine. Cat despre greutate ,imi faceam/fac probleme pentru ca,de obicei suntem 5 persoane in masina plus bagajele...pe viitor adaug si cortul pe acoperis si nu stiu cum se va descurca Gargaritza(masina) mea,pentru ca una din problemele Surfului este urcatul la deal cand este incarcat. Oricum,cand voi hotara si finaliza ceea ce avem in plan,voi posta cateva fotografii. Multumesc inca o data ,toate cele bune, Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Toyota Hilux Surf - Spanioloaica din Anglia ! Am gasit si ceva poze relevante pentru Hilux Surf : http://www.yotatech.com/f116/roof-rack-86-4runner-101907/ http://forum.ih8mud.com/95-gen-toyota-trucks/390732-roof-tent-3rd-gen-4runner-doable.html http://www.hiluxsurf.co.uk/showthread.php?t=55997 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 (editat) Re: Toyota Hilux Surf - Spanioloaica din Anglia ! Multumesc,Astral,mi-ai luat-o inainte cu research-ul :wink: ! Editat Septembrie 11, 2012 de Cleo Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Ianuarie 7, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2015 (editat) Re: Toyota Hilux Surf - Spanioloaica din Anglia ! Gargaritzei i s-a montat intercooler, injectoarele au fost curatate si trimise la modificat, sa fie mai mari, apoi se monteaza furtunele si ceas de presiune ( boost controller ), ventilatorul auxiliar , pentru racirea radiatorului a fost pus pe direct pentru ca nu am gasit piesa, cu intrerupator in bord ... Va consuma mai multa motorina si va fi mai mult fum, dar va urca si dealul! Este inca la garaj, o sa pun ceva fotografii peste cateva zile. Intercooler-ul, in bara, ca sa nu mai tai capota! Editat Ianuarie 7, 2015 de Cleo 1 Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate