LucianPredator Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 (editat) Cum apune si titlu de unde cumpar parbriz dacă mă puteți ajuta cu un nr de telefon am căutat pe net si nu am găsit . Multumesc Vreau nou Editat Septembrie 10, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? La Al-Padrino, la Unix ai incercat ? Pe astia ii gasesti pe net...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Septembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Nu am încercat am crezut ca Alpadrino nu are parbrize Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Salut! Poti incerca si la Pilkington, in general au preturi mai bune decat distribuitorii de piese auto. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Poti sa incerci si la http://www.autoglas.ro/ ai nr de tel in homepage vad ca esti din Buc ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 10, 2012 Partajează Postat Septembrie 10, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Am eu o relatie la Pilkington ... Am pus la ei un parbriz luna trecuta ... Nu trebuie sa duci masina la ei ...vin ei la mine (asa e contractul) A costat asa: parbrizul 420 lei Montajul: 60 lei Chederul l-am folosit pe al meu Toata chestia este sa il aiba pe stoc. Daca esti interesant suna-ma sa vb ...saptamana urmatoare ii chem iar ca avem de montat 3 parbrize ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Septembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Am găsit la Ager preț 380 RON cu parasolar albastru si cheder 220 ron. Au pe stoc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Septembrie 11, 2012 Partajează Postat Septembrie 11, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? acum ca ai gasit, sa bag si eu o oferta... incolor - 255 lei tenta verde- 249 lei tenta albastru + parasolar albastru - 267 lei tenta verde + parasolar albastru - 333 lei tenta bronz + ANTENA radio - 477 lei Preturile nu includ TVA si montaj ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Septembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Eu am pus așa tenta verde parasolar albastru 380 RON cu TVa cheder 220 Ron cu TVa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Februarie 14, 2013 Partajează Postat Februarie 14, 2013 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Poate mai are cineva nevoie...eu am pus la Olympia,pe Fundeni, de Y61, 350 ron, chederul e 30ron/metrul. Nu mai stiu daca a fost inclus in cei 350 ron. Recomand montare la ei, nu acasa. PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 17, 2013 Partajează Postat Februarie 17, 2013 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Salut, Exista si cu degivrare ? Multumesc "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? cand am fost la Olympia nu aveau pe stoc pentru Y60 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 21, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2013 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Salut, Exista si cu degivrare ? Multumesc nu stiu daca pentru y60 au,tu ai degivrare pe al tau? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin Bogdan Postat Februarie 23, 2013 Partajează Postat Februarie 23, 2013 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Nu am degivrare pe parbriz. Tocmai de aia am si intrebat. O sa ii fac in curand o inventie pt parbrizul pe care il am acum. Dc exista de cumparat parbriz cu degivrare l-as fi cumparat direct. Ms Florin Bogdan "Imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea. Cunoaşterea este limitată. Imaginaţia înconjură lumea" – Albert Einstein Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LucianPredator Postat Februarie 25, 2013 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2013 Re: Parbriz y 60, NOU, de unde cumpar ? Spor la treaba. Sa ne spui ce ai făcut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate