MihaiB Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Salut, M-ar interesa sa trimit 4 anvelope din Bucuresti in UK. Daca plecarea e din alt oras din Romania, pot aranja eu transportul pana acolo. Dimensiuni aproximative per anvelopa - 73cm diametru, 15cm inaltime, 15-20kg greutate. Aveti idee cat m-ar costa? Am intrebat la serviciile de curierat insa preturile sunt foarte mari. Multumesc, Mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: 4 anvelope din RO in UK daca ar avea cineva dintre membri cont pe bursadetransport s-ar rezolva mare parte din cereri/oferte ... am inteles ca acolo se gasesc tot felul de varinate de transport Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: 4 anvelope din RO in UK Cauta-l pe Flash4x4....cumva trebuie sa ajunga in UK ca sa aiba de unde sa se intoarca....:ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?73156-Transport-UK-Ro REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Septembrie 12, 2012 Partajează Postat Septembrie 12, 2012 Re: 4 anvelope din RO in UK ...se rezolva cursa pleaca din Valcea si ajunge la Londra,dar toate astea peste 1 saptamana.tel 0748202028 lucian Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Re: 4 anvelope din RO in UK are retur liber ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate