Miaky Postat Septembrie 14, 2012 Partajează Postat Septembrie 14, 2012 Salut ! Am un G.C. 2.7 CRD din 2004 si are o bataie ciudata la motor care nu stiu de unde provine. Nu stiu exact de cand am observat aceasta mica problema dar vad ca persista. Este vorba de o bataie usoara insotita de trepidatie la motor,care apare doar intre 2000 si 2300 rpm. Nu se aude absolut nimic ciudat pana in 2000rpm si zgomotul dispare imediat ce turometrul trece de 2300-2400rpm. A mai patit vreunul dintre voi asa ceva ? E o problema comuna la motoarele astea? Poare sa fie de vina vreun injector ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Septembrie 15, 2012 Partajează Postat Septembrie 15, 2012 Re: Problema motor WJ 2.7crd Mult mai probabil sa fiu un injector de vina,de obicei bataile la motor sunt la orice turatie si sunt mult mai accentuate la turatii mici. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mantu3579 Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: Problema motor WJ 2.7crd Sper ca ai rezolvat problema...Daca nu verifica injectoarele...asa cum spunea si hdragos cel mai probabil e de acolo. Am patit-o si eu dar am ignorat-o pana s-a blocat injectorul..... “One day you will wake up & there won’t be anymore time to do the things you have always wanted. Do it now.” Paolo Coelho Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate