trueblood Postat Septembrie 17, 2012 Partajează Postat Septembrie 17, 2012 Daca dau drumu la cd - se aude ciudat din cand in cand - la unele cd-uri. Am 2 magazii - una din ele are mecanismul de plastic un pic stricat si "agata banda"; cealalta are problema asta - din cand in cand se aude mai slab melodia ... sau cu un "bazait" pe fundal. Am fost la cativa "meseriasi" care au zis ca ... citez: "trebuie schimbata magazia" ... daca mai cumpar inca o magazie si nu e de la ea ... Ce parere aveti ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dand112 Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Magazie de cd-uri range rover P38 cred ca-ti trebuie un meserioas mai bun!!la noi in tara..multi isi dau cu parerea.mergi si la altii...poate eviti sa mai achizitionezi alta magazie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trueblood Postat Septembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Magazie de cd-uri range rover P38 mersi de sfat. Sigur voi merge si la altii - pentru ca nu e chiar asa ieftina magazia ... Pana atunci poate stie cineva pe careva ... unde as putea incerca :) ? O seara placuta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 18, 2012 Partajează Postat Septembrie 18, 2012 Re: Magazie de cd-uri range rover P38 vezi aici: http://www.aulro.com/afvb/p38a-range-rover/92121-how-repair-your-alpine-cd-multiplayer-range-rover-p38.html poate o rezolvi singur ca poate fi contact imperfect in mufa NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trueblood Postat Septembrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2012 Re: Magazie de cd-uri range rover P38 vezi aici: http://www.aulro.com/afvb/p38a-range-rover/92121-how-repair-your-alpine-cd-multiplayer-range-rover-p38.html poate o rezolvi singur ca poate fi contact imperfect in mufa Am frecat mufa aia ... de mai avea putin si sarea pe mine :) O sa incerc sa urmaresc pasii descrisi in tutorial .. poate o rezolv. Va tin la curent :) si nu 220 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate