Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

un viitor 4x4 - model american mai batran decat majoritatea dintre noi

trueblood

Postări Recomandate

Este vorba despre un Plymouth din 1937.

Momentan arata ca in pozele din imagine ... sper sa gasesc un loc unde sa-l putem sabla si apoi face tinichigeria si vopsitoria ceva mai ieftin.

Voi incerca sa mai pun poze dupa ce va trece prin diverse stadii.

20120913_104618.thumb.jpg.f4600af55b30877fe0b84c06fc0d3d47.jpg20120913_104631.thumb.jpg.6ef5100f2281b7002a2f7e823f853f59.jpg20120913_104645.thumb.jpg.a39865ac266c15c0088b47cdb20fd8ed.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: un viitor 4x4 - model american mai batran decat majoritatea dintre noi

am restaurat multi ani masini de epoca, e pacat sa ii faci modificari. Valoarea ei este mare in stare originala...

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Eu iti doresc punga groasa, mestere. Este superba, chiar si in stare in care se afla acum. Are un parfum aparte al unor vremuri apuse....mi-ar place sa ma plimb pe bulevard cu asa ceva. Bafta mare si arunca aici cateva fotografii din cand in cand.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Multumesc pentru incurajari ... avem nevoie.

N-am luat-o ca s-o vindem ci s-o facem pentru a ne aminti de acele vremuri frumoase.

"Colectia" va cuprinde si un Ford T din 1907, un BSA din 1932, o bicicleta cu motor Triumpf din 1952 si alte motociclete sau masini pe care le vom restaura.

Avem speranta ca vom organiza si cateva expozitii pentru ele.

Sigur voi pune poze cu stadiile.

Link spre comentariu

Nu fi zgarcit cu detaliile :grin: Si o punga cat mai groasa iti doresc. Vei avea nevoie daca vrei s-o restaurezi ca la carte...:br

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Are transmisie 4x4 pe original sau asta vrei sa-i faci tu ? Ca nu inteleg titlul, desi scrie "viitor".....

Nu are 4x4 inca - dar vrem noi sa-i facem tractiunea integrala. Pentru ca oricum motorul pe care il va avea v-a fi destul de mare ca si capacitate. Avem si motorul ei original dar nu stiu daca vom reusi sa-l refacem integral fiind un motor de 4000 cmc benzina. S-ar putea sa nu gasim componentele care lipsesc din cauza unor "cretini - idioti - hoti" care au furat componente pentru a le duce la fier vechi. Au furat integral o alta masina pe care voiam s-o restauram si pe care am gasit-o facuta praf la fier vechi - pretul primit pentru intreaga masina pe care noi am cumparat-o cu peste 3500 euro ... a fost de 1500 lei. Sa nu-ti dai palme ... ?!?!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Daca are cineva cunostinte pentru a sabla masina undeva in Bucuresti ... v-as fi recunoscator.

Unde am fost - si stiam ca se poate sabla mi-au cerut sa le aduc pe bucati ... noaptea ... pe furis :)

Link spre comentariu

Sper sa arate si sa functioneze exceptional.

Vrem sa ne mandrim cu ea prin oras :)

Pana la urma de sablat are careva idee pe unde o putem face ?

Link spre comentariu

Sper sa arate si sa functioneze exceptional.

Vrem sa ne mandrim cu ea prin oras :)

Pana la urma de sablat are careva idee pe unde o putem face ?

La Brasov cost estimativ 1000-1200 ron

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

salut! Am un unchi care se ocupa de restaurat masini si motociclete de epoca, e pasionat de vechituri,organizeaza evenimente retro,de fapt are si un ong (lontos si fii)pe tema aceasta....poate te ajuta el ca este tot timpul in bucuresti nr tel 0727772508 Lontos Constantin(eu sunt lucian-nepotul:h5).

Nu se ocupa personal de reconditionarea pieselor sau de sablat...dar te poate ajuta cu informatii.:wink:

Am vorbit cu unchiul si asteapta sa il suni,mai ate si el ceva masinute in lucru,o zi placuta!

Editat de Land Niva Luci

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

cu placere !! si ramane sa ne prezinti etapele de transformare ale retromobilului...ca la cazanele noastre le stim care sunt,dar parca la aceasta se pare ca lucrurile stau mai altfel,sunt mai delicate...doar este masina de "mafioti" :fr

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

cu placere !! si ramane sa ne prezinti etapele de transformare ale retromobilului...ca la cazanele noastre le stim care sunt,dar parca la aceasta se pare ca lucrurile stau mai altfel,sunt mai delicate...doar este masina de "mafioti" :fr

Pai masina o avem - mai ramane s-o facem si s-o populam :)

Link spre comentariu

Spor la treaba! Ar fi pacat sa o modifici,e o mina de aur numai daca o restaurezi si pastrezi totul in original.

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Azi am testat pentru prima data - masinaria pentru sablat - creatie proprie din ce am primit de pe la cunostinte - am cumparat si nisip - primele teste par ok :)

Voi incerca sa postez niste poze cu rezultatul daca si testul doi se dovedeste a fi "fericit" :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare