Marse Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Week-end-ul urmator (28-30.09.2012) ajung la Munchen. Poate cineva sa ma ajute cu o adresa sau un nume de companie unde pot sa gasesc niste anvelope SH pentru platforma? Vreau 4 bucati 185R14C cat mai noi si cat mai ieftine :al BTW, am platforma goala pe relatia Ploiesti-Brasov-Sibiu-Arad-Szeged-Budapesta- Gyor-Viena-Linz-Munchen. Sau daca aveti colete mici, nu ezitati sa apelati. In ciuda aperentelor, sunt om serios si pachetele ajung la destinatar :grin: P.S. Astral si Max stiu de ce! :ha: 1 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Anvelope din Germania Apelati cu incredere!!! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Anvelope din Germania Recomand si eu. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 Re: Anvelope din Germania Radem, glumim, dar acu' trece saptamana, ajung la Munchen, si nu stiu de unde sa-mi iau gume...:grin: Please, :hl Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Septembrie 21, 2012 Partajează Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Re: Anvelope din Germania voi incerca eu sa-ti caut pe net,185-?-14c,vara sau iarna,cu jante sau fara? sau intra pe www,willhaben.at,dai la auto etc etc Editat Septembrie 21, 2012 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2012 (editat) Re: Anvelope din Germania Saru mana de ajutor! Asa scrie pe ele 185R14C, fara sa-mi dea inaltimea talonului. Ma gandesc ca intra si 195, dar cel mai important e sa fie C si sa tina minim 750kg. Cel mai bine ar fi sa fie all season sau de iarna. Multe multumiri! LE: Nu-mi trebuie jante. Editat Septembrie 21, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian nicolae Postat Septembrie 22, 2012 Partajează Postat Septembrie 22, 2012 (editat) Re: Anvelope din Germania http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/marktplatz?&CATEGORY/SUBCATEGORY=8500&keyword=14c&CATEGORY/MAINCATEGORY=8207&areaId=4&parent_areaid= http://www.willhaben.at/iad/kaufen-und-verkaufen/marktplatz?&CATEGORY/SUBCATEGORY=8500&keyword=14c&CATEGORY/MAINCATEGORY=8207&areaId=5&parent_areaid= Editat Septembrie 22, 2012 de marian nicolae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: Anvelope din Germania Multumesc nene Marian! Sper sa rezolv. @all: Plec sambata dimineata. Nu va jenati sa apelati. Daca e loc... va ajut cu placere. La dus am platforma topless! :top La intoarcere am posibilitate de sofer care sa conduca ceva... Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate