ak47apache Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Salutare, Ieri psihoza si teroare :ha:.... Vrand sa plec cu masina din parcare cu stupoare am observat ca "nu mai am mers inapoi" si nici a 5-a. Nu mai vrea sa intre in dreapta in 5/6 nici batuta. Masina nu am mai mutat-o din loc de 5 zile, cand, a mers fara probleme. Aveti idee ce poate avea si daca se poate remedia "in spatele blocului"? multumesc Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 23, 2012 Partajează Postat Septembrie 23, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai A aflat ca i-ai pus anunt de maritis? :) "Mancat bine, culcat bine, dimineata sculat mort?" Nu cumva blocheaza ceva maneta schimbatorului? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai he he... nu e la cea veche care este de venzare. Intre timp am mai primit in parcare inca un samurai, despre el este vorba. De blocat nu blocheaza nimic... am si desfacut burduful si rama de metal din cabina crezand ca am acces la timonerie sa vad ce si cum, dar, mai mult de a vedea cum intra levierul in cutie n-am putut sa vad altceva :ha: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady.p Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai he he... nu e la cea veche care este de venzare. Intre timp am mai primit in parcare inca un samurai, despre el este vorba. De blocat nu blocheaza nimic... am si desfacut burduful si rama de metal din cabina crezand ca am acces la timonerie sa vad ce si cum, dar, mai mult de a vedea cum intra levierul in cutie n-am putut sa vad altceva :ha: Salut Poate ai si tu aceasi problema ce am avut si eu adica , cablul de ambreaj , la mine s-a desfacut invelisul metalic si a trecut peste el si nu mai lucra ambreajul cum trebuie ,nici la mine nu mai intra in marsalier si intra 1 ,am rezolvato reasezand spirele si scurtand cablul putin ,merge ca nou. Ori gasim un drum, ori facem unul ...:lr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai Salut Adi, cum de-ti intra tie a 1-a in loc de marsarier?:wtf1:... pozitiile celor doua trepte sunt total opuse. in fine... mie imi merg perfect celelalte rapoarte, doar 5 si 6 (marsarier) nu intra... sa fi sarit/rupt ceva pe acolo?:sc Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Septembrie 24, 2012 Partajează Postat Septembrie 24, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai nici la mine nu mai intra in marsalier si intra 1 Salut Adi, cum de-ti intra tie a 1-a in loc de marsarier?:wtf1:... pozitiile celor doua trepte sunt total opuse. A zis ca nu-i mai intra in viteza I si in marsalier. La mine aceeasi problema ca la @ady.p doar ca nu a fost de la cablu, s-a rezolvat cu un kit de ambreaj nou. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai Salut. Nu stiu exact care e treaba cu cutia de viteza... adica nu am umblat niciodata la ea... dar stiu ca levierul are aceeasi problema ca si cel de la cutia de transfer, respectiv bucsa de teflon pe care se sprijina se poate deteriora rezultand manifestari de genul celor descrise de tine. Parerea mea este sa demontezi levierul din cutia de viteza si sa inspectezi acea bucsa de teflon. Eu nu cred ca demontarea acestui levier este dificila dar poate cineva care a facut aceasta operatiune ne da mai multe detalii. Mai jos aveti un link catre poza bucsei de teflon (e aia mai mare) care se poate confectiona si din alama: http://www.lowrangeoffroad.com/index.php/suzuki/samurai/clutch-tranny/sloppy-shifter-fix-bushings-and-bolts.html Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai o sa iau in calcul toate variantele de mai sus, multumesc si o sa revin cu detalii :tk Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai n-am ajuns inca la mecanic dar am mai observat ceva: cand calc ambreiajul se aude un harait, ca o frecare (nu foarte tare)... de cum ridic piciorul de pe pedala sunetul dispare... Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Septembrie 25, 2012 Partajează Postat Septembrie 25, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai n-am ajuns inca la mecanic dar am mai observat ceva: cand calc ambreiajul se aude un harait, ca o frecare (nu foarte tare)... de cum ridic piciorul de pe pedala sunetul dispare... Am si eu sunetu ala. e de la rulmentul de presiune. Merg de mai bine de un an cu sunetele astea Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai omoroka my man...thx! ai perfecta dreptate de acolo vine sunetul... asa ca deocamdata si eu o sa merg asa fara probleme. inca astept la coada la mecanic... revin cu rezolvarea (sper) :grin: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai Si eu am acelasi sunet de anul trecut. Dar masina merge Ok. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: Probleme cutie viteze Samurai Salut. In primul rand eu zic sa scoti uleiul din CV, sa l strecori cu o sita de vopsea si in caz ca sunt particule metalice nu scapi fara sa o desfaci. Viteza 5 cu R sunt in partea din spate a cutiei si raman primele fara ulei. Spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate