Lipoveanu Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 pls ......~~~ :al cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 Lipovene, atunci baga neshte guppy acolo si fii happy :grin: ! - bazinul acela va fi extraordinar de incomod atunci cand vei avea nevoie sa umbli in el ... - proportiile acelea nu iti dau voie sa amenajezi niciun fel de decor ... - dar pestii n-au treaba, ei vor trai bine-merci acolo ... PS : Sunt in "tratative" sa fac un acvariu de 2 metri lungime : 200 x 50 x 50 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 cu topicul asta mi-ati amintit ca trebuie sa imi sparg peretele saptamana asta. Detin una bucata perete intre bucatatie si hol in care intentionez sa practic o "gaura" de cca 1.2m lungine si 1 m inaltime pt a instala un acvariu custom made lat de vreo 50-55 cm- in functie de cat va fi si peretele peste ceva timp( intentionez in curand o placare cu piatra aturala pe o parte) sper sa iasa ceva frumos ca sa va pot face invidiosi oricum dupa cum vad lucrarile voastre voi avea cam mult de munca BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 @paulbratu : ... am un profesionist care face acvarii incastrate in pereti ... daca vrei, te pun in legatura cu el ... iti poate oferi o solutie completa : - proiectare acvariu + instalatii aferente - executie si montaj acvariu + instalatii aferente - servicii intretinere lunara O sa va arat acvariul pe care il fac impreuna cu firma lor ( http://www.reef.ro ), probabil ca peste vreo luna de zile e gata ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Ianuarie 14, 2008 Partajează Postat Ianuarie 14, 2008 aha interesant mai ales ca pt executie nu prea se gasesc asa usor solutii am sa apelez la ei cand va veni vremea sper cat mai curand multumesc It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 PS : Sunt in "tratative" sa fac un acvariu de 2 metri lungime : 200 x 50 x 50 Asta-i cada de baie Koala..... :ga :ga :ga :ga Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 15, 2008 Partajează Postat Ianuarie 15, 2008 :ga http://www.miloop.se/film_view.aspx?mm=2&movie=6607 tot 200x50x50 ...are .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 Ai masurat-o tu? ca masurand proportional parca ar avea ceva abateri de la dimensiunile animtite.... :lol: oricum formele si amenajarea sunt de laudat :lol: It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 19, 2008 Partajează Postat Ianuarie 19, 2008 cred ca-i mai treb putina apa.... :ha: cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 6, 2008 Partajează Postat Februarie 6, 2008 Am adus acasa atat stativul pentru acvariu ( teava rectangulara 40x40x2 - mm ) cat si geamurile bazinului ... cotele finale la care am ajuns, dupa negocieri aprige purtate cu Sefa :ga sunt 200x50x55 - cm lungime/latime/inaltime - geam de 12 mm grosime si fund dublu de 10 mm ... ... in spatele acvariului este un perete placat cu piatra de travertin, iar de sub acvariu, de la mijlocul sau, "va rasari" masa din living ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 tu aduci acasa vreo sirena .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Koala vaz bine ca la Domnia Dumneavoastra toate sunt mari..masina...acvariul.......cred ca ti-ar fi placut in America :banana Vorbind serios acuma o sa dea f bine in peisaj,sa ne pui si noua poza cand o sa fie gata populat :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Locul ideal pentru servit sushi, trebuie doar sa intinzi mana! FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 550 litri. fara sa calculam si cat mai atarna restul de geamuri, pesti, pompe, etc... daca-ti cade ceva sub masuta aia, te juri pe sfantul electrod ca te bagi dedesubt? (ps, vecinii-ti stiu ca s-ar putea sa produci un duplex? :grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Stai calmo svejkule......am un amic la fel de "zdruncinat "........are vreo 5 tone jumatate de apa intr-un ap de trei camere. :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 eu stau foarte linistit :grin: 600kg/mp, devine interesant... :grin: asta e cat, 500 atm? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 podeaua rezista la atatea kg pe m2? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Exact asta l-am intrebat si eu pe amic.........daca e sigur ca nu ajunge la subsol cu tot cu pestii lui. Mi-a dat o replica de m-a daramat "da tu ce dracu ti-ai suit masina aia pan la cer" Am tacut brusc :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 :shock: smart answer :shock: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 E.. pune si el pesti mai mici, care nu cantaresc prea mult, chiar si in numar mare.. Si acum serios... cred ca o biblioteca incarcata se apropie de greutatea acvariului... asa ca sper sa reziste.. Numai sa nu-l mute in mijlocul camerei.. la perete mai are o sansa. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Dap, rezista foarte bine ... cam 1.200 kg/mp ... asta la blocurile ceausiste ... am un prieten care are o camera "tapetata" pur si simplu cu rastele de fier cornier pe care sunt asezate diverse acvarii ... mari si mici ... e liber doar mijlocul camerei ... ... aici, la blocul asta unde ma mut eu, cred ca tine mai mult, pentru ca structura e de "tip fagure" ... cu grinzi groase si plansee solide ... ... acvariul meu are cam asa : - stativul ~ 50 kg - pietre + nisip ~ 150 kg - geamuri ~ 150-200 kg - greutate apa ~ 400 kg [ nu va uitati la volumul brut, trebuie scazuta greutatea volumului dislocuit de pietre si nisip ] ... una peste alta, masa totala "vine" undeva cam la 1.000 kg, distribuita uniform pe o suprafata de 200 x 50 cm ... nu mi se pare exagerat de mult ! ... Buturuga aceasta e parte din decor ... are cam 120 cm lungime si 50 cm inaltime ... e luata de pe malul Argesului ... peretele interior al acvariului [ cel din spate ] va fi acoperit cu un decor facut din polistiren sculptat si acoperit cu ciment ... ca un fel de perete de stanca ... o sa fac poze si va arat ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 aha. deci 1to/mp. :grin: esti sigur ca la blocul ala cu structura fagure golurile fagurilor nu sunt "nitel"mai mari decat ar trebui? sa zicem, diferente de 1-2cm... nu mai mult... :grin: te risti cu muncitorul roman? stii sigur cat adeziv sau ciment a bagat in beton? si cat i-a "trebuit" si lui pentru cotetul porcului? de cat fier-beton a avut nevoie nea costel? :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Svekule, chiar te pricepi sau doar ma cicalesti ? :ga ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 chibitez :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Februarie 7, 2008 Partajează Postat Februarie 7, 2008 Am inteles ... noo, pai nu-i niciun bai, da-i inainte domnule :grin: ! ... ... uitati un model de background home-made ... sunt placi de polistiren, lipite intre ele si sculptate cu cutitul ... acoperite apoi cu cateva straturi de ciment ... cam asa ceva o sa fac si eu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate