Yonutz Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 Re: Acvaristica Da-mi o adresa pe PM unde sa-l trimit ...sau il iei personal din Bucuresti :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Multumesc lui Yonutz pentru DVD. M-am apucat de treaba. Mi-am facut fundal de acvariu din polistiren si ciment. Avand in vedere ca e prima data cand fac asa ceva, cred ca a iesit ok. Mai am timp sa ma "antrenez" si sa invatz pana la primavara, cand vreau sa fac acvariul mare. Urmeaza sa mai elimin din speciile de pesti din acvariu. O sa ramana maxim 2 specii. Restul o sa ii fac cadou. Astept criticile, pentru ca ele sunt cele mai constructive si ma motiveaza sa ma perfectionez. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Si cateva poze cu fundalul in acvariu Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Foarte misto, bravo ! - la urmatorul fundal, incearca sa-l faci "mai in relief" ... asa cum pare asta din poze, e cam "plat" ... - nu te chinui cu vopsitul, in cateva luni o sa-l acopere algele ... - renunta la pestii aia xifo !!!! Uite cateva imagini cu background-uri, poate te vor inspira ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica super tare acvariile am si eu unul de 150 l am avut si pesti in el ,la inceput niste ciclizi pe urma am trecut la pesti sifo gurami scalari neoni si multe plante . dar din pacate algele m-au invins ,am cumparat si filtru cu uv si neon dar tot degeaba acum am ramas la o singura planta si vreau in timp sa-l mai populez dar cred ca inainte scot planta si pun ceva solutie impotriva algelor poate scap de aceasta problema. am incercat si cu varianta celor gasite in magazinele de specialitate dar nu au dat rezulate am incercat si sa reduc lumina si tot degeaba atunci au aparut algele brune si tot asa ma chinui de citiva ani din pacate. am sa postez si eu niste poze in curind le am pe calculatorul de acasa suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica @koala poti sa faci public cit te costa intretinerea acvariului??? Am gasit un furnizor de pesti ca si ala din 'Finding Nemo' si languste dealea mici si crabi in miniatura si tot tacimul. Ma maninca si pe mine, dar sincer, nu as vrea sa platesc cit pentru tot etajul. Ultimul acvariu pe care l-am avut avea 200l, dar pina la urma am ajuns de cresteam in el calugarite. Dupa aia l-am facut cadou la niste pretini sa-i faca o bucurie copilului. Faza e, ca si copilul din mine cere ... insa adultul cu responsabilitati ... slp ps: daca e trecut la confidential, zi pe pm I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Nu inteleg la ce te referi cand spui : Cat costa intretinerea ? - eu personal ma ocup de intretinerea acvariului ... - saptamanal golesc circa 40-60 % din apa acvariului [ aspir si mizeriile adunate intre timp ] si pun apa proaspata [ trecuta in prealabil printr-un sistem de filtrare : filtru mecanic si filtru chimic ] - hranesc pestii o singura data pe zi - am prize automate pentru lumina - filtrele [ eu am 2 canistre Eheim ] merg non-stop ... cam asta e tot ! ... Daca te referi insa la costurile banesti, cu electricitatea si apa consumata, habar n-am, n-am facut socoteala si nici nu conteaza pentru mine ... oricum, nu renunt la el ! - 4 tuburi fluorescente x 45 W/h x 11 ore zilnic - 2 filtre x 20 W/h x 24 ore zilnic - circa 300 litri apa / saptamanal Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Curentul supt de la retea ma interesa in mod deosebit. La ce zici tu, iese cam 1,11 lei pe zi sau 33,5 pe 30 de zile. Da caldura, caldura nu le faci??? Pe mine ma spargeau incalzitoarele. Nu stiu daca acuma sunt mai performante, dar cind eram eu mic, si le bagam in priza, parca isi lua zborul contorul de pe perete :ha: :ha: :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica La mine in casa este destul de cald, asa ca nu am nevoie de incalzitoare suplimentare ... in plus, neoanele din capacul acvariului mai ridica si ele temperatura apei cu 2-3 grade ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Pestii mei erau deaia frigurosi, si cum era frig si in casa ... imi aduc aminte ca stateam cu minutele pe sticla sa ma incalzesc :ha: :ha: :ha: rahat de vremuri. O vreme ma gindeam sa-mi cumpar crapi koi (nu rideti) ca aia rezista si daca se face pojghita de gheata deasupra. La ciclidele alea ce temperatura le trebuie??? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica ... cichlidele africane stau bine merci la 23-25 grade ... ... carasii stau la 18-20 grade ... Nu cred sa fie mai frig de atat la tine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica apropo de incalzitoare acum sunt mai performante si eu am si sunt cu termostat reglezi ce temperatura vrei suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Super tari fundalurile acelea. Fiind primul, ce care il fac, nu pot sa spun ca a iesit bine, dar nici chiar rau. La urmatoarele o sa ma documentez mai atent, Si eu am vrut sa ii dau un aspect mai 3D, dar nu am avut material. Aveam o singura placa de polistiren de 2 cm, si ce taiam, lipeam peste, pentru a incerca sa rup planeitatea si sa incerc sa ii dau un aspect mai natural. Taieturile prin polistiren le-am facut cu ansa de la pistolul de lipit. Sper ca pe masura trecerii timpului sa devin din ce in ce mai priceput, si sa invatz cat mai multe. Salutari! Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica ... cichlidele africane stau bine merci la 23-25 grade ... ... carasii stau la 18-20 grade ... Nu cred sa fie mai frig de atat la tine ... Da dar se simt mult mai bine la 26gr+ ... Misto bazinul ala al lui Titi ... el m-a virusat cu africanii ... Eu cautam sa-mi fac bazin de discusi ...cand am fost la Titi si am vazut bazinul deja nu mai gaseam cuvintele ...absolutno merveios ! :ha: @ Boieru' - Ptr primul fundal e superok ...Eu pe primul l-am aruncat pe ghena de nervi dupa ce am muncit la el o zi intreaga (nu se lipea cimentul) ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica ...Misto bazinul ala al lui Titi ... el m-a virusat cu africanii ... Eu cautam sa-mi fac bazin de discusi ...cand am fost la Titi si am vazut bazinul deja nu mai gaseam cuvintele ... Mda, asa este ... eu stiam bazinul din poze si cu toate astea, cand l-am vazut live mi-a picat fata ... ...Eu pe primul l-am aruncat pe ghena de nervi dupa ce am muncit la el o zi intreaga (nu se lipea cimentul) ... :ha: ... asta pentru ca n-ai pus niste sapun lichid [ din acela folosit pentru spalat sugarii ] in apa cu care ai facut primul lapte de ciment ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 20, 2008 Partajează Postat Noiembrie 20, 2008 Re: Acvaristica Eu de 4 ori am vrut sa renuntz si sa il fac tzandari... prima data nu imil placea deloc, nici dupa ce se uscase cimetul. Abia dupa ce l-am inegrit a inceput sa mi se para mai placut. Acum am vazut poza cu fundalul acela fantastic, si nu mai am stare deloc... Abia astept primavara. Am multe motive... Se poate turna ciment in camera mea, sa pot pune acvariul mare, se inmoaie pamantul si e numai bun pentru off-road, si poate pana atunci am timp sa ma ocup si de procurarea mashinii. Daca nu, poate o sa ma primitzi cu motocicleta. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica @Boieru : ... pan' la primavara, pune mana de citeste pe aici : http://www.cichlid-forum.com/articles/diy_list.php ... uite si un filmulet despre cum sa faci un background : http://www.metacafe.com/watch/yt-_5Ng6G ... e_respond/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica koala nu ma ajuti si pe mine sa-mi pun pozele cu acvariu ca am incercat dar sunt mari si trebuie sa le micesc dar nu gasesc programelul,daca nu te deranjeaza,mersi mult suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica Poftim : viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica phpP8FZuM_c1AM.jpg%5B/attachment:1nngohax%5D suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dalmatianul Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica multumesc pt ajutor :ypu suzuki samurai 92 golf plus cross 08 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica @koala Are Boieru' documentatie ptr vreo 2 ani ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 21, 2008 Partajează Postat Noiembrie 21, 2008 Re: Acvaristica Mai, nu radetzi, ca ma documentez serios. DVD-ul de la Yonutz il studiez intens. L-am luat cu mine la munca, si cum am putzin timp liber, cum bag ochiul pe el. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sakur_2007 Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: Acvaristica Salutare prieteni. Si mie imi plac acesti pesti, foarte interesanti. De vre-o 6 luni am trecut si eu pe ciclide africane. Cel mai mult imi plac cei din specia tropheus. Nu am vazut sa se fi vorbit aici despre duritatea apei care este nevoie. Au nevoie ca duritatea sa fie cuprinsa intre 8-15, depinde de speciile care sunt in acvariu. Sper sa pot pune si eu niste poze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate