Black Indian Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 a facut cineva scuturi la XJ? ceva idei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scuturi XJ a facut cineva scuturi la XJ? ceva idei? Ia legatura cu @jighi de pe forum. Eu am doar scut pt reductor la 120 euro TVA inclus. Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scuturi XJ mersi de raspuns. cred ca am sa uzinez eu ceva dar ma gandeam la ceva idei de prindere.tre sa mai lucrez la scutul la motor ca nu prea stiu cum sa-l prind printre atatea acareturi:4079862908: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Re: scuturi XJ Eu folosesc XJ dar nu am simțit nevoia unui scut la motor OK pentru scut la diferentiale ,rezervor ... ALIN:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Septembrie 27, 2012 Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: scuturi XJ Daca ai ceva idei despre scuturi sa imi zici si mie ca as avea nevoie la motor, cutie transfer, diferentiale si rezervor. Plus ca niste bari laterale HD ar fi de folos. Asa ca orice idei gasesc sunt bune si nu chestii de cumparat pe gramada de bani ca tabla si sudori avem. Punctele de prindere pentru fiecare ar fi cea mai buna informatie ca apoi restul se rezolva. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Septembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2012 Re: scuturi XJ cand am sa fac scuturile o sa pun poze si explicatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 (editat) Re: scuturi XJ Salut, probabil ca ai facut asta deja, dar e posibil ca o "sapatura" adanca pe forumurile americane sa iti aduca rezultatele pe care le cauti. Asa cum australienii, sud africanii si francezii au niste comunitati foarte foarte puternice pentru Patrol, si gasesti multe scheme, desene tehnice, explicatii, etc. cred ca pt Jeep americanii sunt tatici. Daca ai facut deja asta, sper sa nu te fi deranjat sfatul meu! eu de ex am gasit asta: http://www.4x4trax.net/GasSkid.htm si asta: http://www.4x4trax.net/Rockers.htm Editat Septembrie 28, 2012 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: scuturi XJ Am facut ceva sapaturi pe forumurile americane dar aia au numai poze la chestii "grele" cu modificari masinve cu scuturi/ranforsari de sasiu cu prinderi pe scuturi de lonjeroane si asa mai departe. Eu vroiam ceva mai soft. Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: scuturi XJ vezi ca am editat mesajul, cu linkuri ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Septembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: scuturi XJ scutul de rezervor este ok daca ar fi din tabla de aluminiu. ca daca o imbrac cum vrau eu din fata pana in spate mai pun o tona pe ea. mersi de link Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Septembrie 28, 2012 Partajează Postat Septembrie 28, 2012 Re: scuturi XJ Am facut ceva sapaturi pe forumurile americane dar aia au numai poze la chestii "grele" cu modificari masinve cu scuturi/ranforsari de sasiu cu prinderi pe scuturi de lonjeroane si asa mai departe. Eu vroiam ceva mai soft. Si normal ca sunt facute lucrurile serioase, doar nu facem din tabla de 2mm de Alu, ca sa "dea bine". Din punctul meu de vedere, scutul pentru reductor e prioritatea nr1, cu tot cu modificare traversei pentru a o aduce la nivel cu lonjeroanele si apoi capace de diferential mai solide. Scut pentru motor ? Oricat am rasfoit, nu am vazut nici unul facut DIY pentru Cherokee. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Septembrie 29, 2012 Partajează Postat Septembrie 29, 2012 Re: scuturi XJ ssrli te rog da-ne si noua ceva poze la asa ceva scut de reductor si cum e cu modificare. Multumim Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: scuturi XJ Neatza, Aici aveti exemple de scuturi custom: http://www.skidplates.com/Products_XJ.asp Este cate un link pentru fiecare tip de scut si aveti si poze reale si schematice mai jos in fiecare pagina. Exista si scuturi OEM Mopar. Mai greu de gasit, dar exista: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65184-scuturi-Jeep Spor, mihai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: scuturi XJ Super. Asta da.Mii de multumiri.:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 1, 2012 Partajează Postat Octombrie 1, 2012 Re: scuturi XJ dar de ce nu urci tu pa la Zoli sa stai de vb cu el...? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 (editat) Re: scuturi XJ scutul de rezervor este ok daca ar fi din tabla de aluminiu. ca daca o imbrac cum vrau eu din fata pana in spate mai pun o tona pe ea. mersi de link Oamenii aia l-au facut din tabla de 3/16 inch = 4.75mm Daca nu am gresit eu la calcule, facut din tabla de otel de 4mm, ar cantari 23kg. Facut din aluminiu de 6mm ar cantari 11.85kg. diferenta principala, in afara de greutate, este usurinta prelucrarii otelului vs dificultatea prelucrarii aluminiului in grosimile astea scutul de baie de ulei (scut motor) din otel de 4mm ar cantari 7.8kg vs 4kg (alum de 6mm) daca ti se pare subtire de otel de 4mm, si le faci din tabla otel de 5mm, greutatile devin 29kg si respectiv 9.7kg. avantajul la linkul de pe 4x4trax este ca au dimensiunile postate in clar, si modul de imbinare, deci nu ai de facut decat sa cumperi tabla, sa o tai, sa o sudezi, gauresti, vopsesti, si le pui sus. Editat Octombrie 2, 2012 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: scuturi XJ Sunt foarte corecte afirmatiile tale.In urma investigatiilor personale si a ajutorului colegilor de pe forum am sa ma hotarasc ce varianta aleg, deocamdata uzinez un Rooftrack sa am cu ce cara Simexurile ca ma omoara pe asfalt. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: scuturi XJ stiu ca e offtopic, daaar... chiar vrei sa pui 4 simex-uri pe acoperis? ma gandesc ca ar fi cam multa greutate prea sus, si sa contribuie negativ la comporatmentul masinii in viraje. Poate ar fi de folos o bara spate heavy duty cu suport pt 2 roti, ca macar 2 dintre ele sa stea mai jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Black Indian Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: scuturi XJ O sa vedem cum se comporta . Oricum este bun la mai multe lucruri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: scuturi XJ Va rog ramaneti on-topic !!! Aici e vorba de SCUTURI, nu de roof-rack !!! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
luckgil Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Re: scuturi XJ Mersi de schema, cred ca o sa croiesc si eu unu dupa acel desen. Pe bara standard spate care e din fier credeti ca se poate amenaja cu ceva ranforsari si un suport de roate de rezerva? Ceva idei? Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata, Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Octombrie 3, 2012 Partajează Postat Octombrie 3, 2012 (editat) Re: scuturi XJ salut, aici nu am gasit dimensiuni, dar am gasit topicul acesta, unde pozele sunt destul de explicite. Totul e sa ai acces la scule si oleaca de indemanare. Sau prieteni cu scule si indemanatici, si carora sa le placa berea ;) Custom-Rear-XJ-Tire-Carrier-Bumper sau http://www.cherokeeforum.com/f58/custom-built-rear-bumper-tire-carrier-131894/ sau daca ai suport pentru carlig de remorcare http://www.cherokeeforum.com/f58/swing-down-tire-carrier-custom-bumper-65041/ Editat Octombrie 3, 2012 de alexei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate