monac Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Sal, am si eu un mercedes g si vreau sa mi pun snorkel si nu știu ce model se potriveste si de unde sa l achizitionez. Am nevoie de ajutor. Merci G motor 280 benzina Editat Septembrie 30, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Septembrie 30, 2012 Partajează Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Re: Snorkel pentru G ? Am facut o adaptare , si a iesit destul de bine . Initial era pentru o Toyota , dar cu multa munca e posibil . Varianta din foto a avut si o carcasa de filtru custom Partea proasta la carcasele de filtru unicat- poti munci si doua zile , e multa migaleala . Editat Septembrie 30, 2012 de Astral ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
monac Postat Septembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2012 (editat) Merci , e cam dificil si nu știu daca reușesc sa l fac după poza Ai putea sa mi dai si mai multe detalii ..? Editat Septembrie 30, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate