zep Postat Aprilie 23, 2008 Partajează Postat Aprilie 23, 2008 o sa incep cu bancu ala vechi o familie de viermi traia intr-o balega mezinul familiei il intreaba pe tata -tata noi am putea trai intr-un mar frumos si rosu? -da fiule -tata noi am putea trai intr-o cireasa dulce si frumoasa -da fiule -si atunci de ce naiba locuim intr-o balega -ce stii tu copile ce e ala patriotism.... ma uit cateodata pe net la diverse proiecte cu care isi pierd vremea unii locuitori ai terrei un pic mai norocosi si ma gandesc ca la noi chiar daca sa presupunem (printr-un foarte mare absurd) ca partea financiara ar fi ok oricum legislatia ,vecinii, primarul,cainele primarului ,boschetarii,sistemul in general ,nu ti-ar permite sa faci lucruri de astea la noi vrei nu vrei trebuie sa te aliniezi la tiparul bine stantat-sa ai masina de mic litraj sa fie stock de fabrica daca se poate sa fie marca nationala sau citroen e chiar perfect. ma uitam azi la proiectul asta,si ma gandeam -mare balega patriotismul asta... http://www.ujointclothing.com/rigs/rigs.html Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: motive de emigrare n-are nici-o legatura patriotismul cu taxa auto si masinile in general. n-are nici-o legatura patriotismul cu ce fac altii si nu "putem" face noi. Oricum in ultimii ani s-a reusit "murdarirea" termenului de patriotism in mod deliberat, nu are loc intr-o societate de consum "worldwide", nu s-ar mai consuma toate kkt-urile din toata lumea ( china) dac-ar exista un pic de patriotism. Si oricum generatia "pro" habar nu are ce-i ala patriotism. O dovda de patriotism ar fi sa emigrati intr-adevar VOI, cei care ganditi asa, Ei -cei care sunt nemultumiti dar nu fac nimic si TOTI- cei care consuma toate kkt-urile "multinationalelor" si nu numai. :ha: :ha: Astfel, am ramane NOI -cei care mai avem un pic de patriotism, mandrie, etc ... coloana vertebrala, cei care nu facem credite la banci, cei care nu vor sa fie SCLAVII societatii de consum! :banana ...UUUFFF, ca mult am vorbit si cam aiurea HAAAA! - aiurea - adica degeaba. :bean Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: motive de emigrare o dovada de patriotism ar fi sa ii facem pe nemernicii aia din gastile de la guvern sa umfle coada,sa nu le mai suportam vorbele goale,sa nu le mai inghitim minciunile, nu sa fugim noi...nu e normal sa emigram toti 22 de mil si sa ramana numa ei...or sa aduca ''forta de munca'' din china si tot o sa isi faca damblaua... oricum super fain proiectul ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: motive de emigrare vb cu supunere si umilinta : patriotismul si romanii sunt 2 lucruri care nu au absolut nici o legatura.la noi exista asa : 1. interese 2. idoli 3. lenesi tara asta nu a fost si nu este decat o mare vaca de muls pt noi si oricine are chef sa vina aici. nu vad legatura cu societatea de consum atata timp cat in alte tari oamenii se simt f bine in pielea lor cu credite. d c nu am plecat intrebati?de lene. pt k pana acum cativa ani atmosfera era in k suportabila, iar acum cand mi-a ajuns pana in gat am niste obligatii familiale care ma retin.ink. avem o tara frumoasa?posibil.dar frumos este in multe locuri din lume (fiecare cu ce considera frumos,bineninteles) si nu trebuie neaparat sa dublezi frumusetea locului cu nesimtirea unuia sau altuia . parerea mea sincera este k toata europa EU este un mare kkt (cu mici exceptii care sunt tarile baltice si cele ex yugo).si lucrurile merg spre rau. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Aprilie 24, 2008 Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: motive de emigrare noi suntem patrioti numai cand joaca nationala :bleah baaaah mie imi place aici si nu vreau sa plec nicaieri. Am fost in toata europa si in state si nu m-as muta nicaieri. Eu am facut 3 ani de automatica si calculatoare (dupa care m-am lasat si am facut ase ... asta e alta poveste :grin:). Ideea e ca toti calculatoristii au emigrat prin UE, Canada, SUA si o cam sug. DPDV bunuri materiale au ce am si eu aici sau nici macar atat. Dar nu au prieteni. Nu au familii aproape. Si nu se distreaza nici pe sfert din cat ma distrez eu. Fostul meu coleg de banca din generala e in austria din '88; te strambi de ras daca vezi ce inseamna la aia distractie. Au ajuns niste robotzei care compara preturi si socotesc intr-una. Care vreti sa emigrati puteti sa emigrati. Chiar va rog; se mai decongestioneaza traficul :grin: Eu raman sa fac enduro pana se stinge lumina :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Aprilie 24, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2008 Re: motive de emigrare unde dai si unde crapa... nanuk ce zici tu e f bine si f adevarat trooper-tu te-ai turat un pic pacat ca degeaba asa cum spui.-mi se pare cam degeaba sa ne imparti in noi si voi si sa ii amesteci pe chinezi in discutii care nu ii pomeneau daca nu e cu suparare as prefera sa discutam de proiecte de transformat masini banale in masini de vis -taxa auto nu are nici o legatura ca la rar nu poti omologa alte gume sau alt sistem de suspensie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate