Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PT posesorii de Lada Niva din Bucuresti

Maresalul

Postări Recomandate

salutare. in curand sper sa fiu posesorul unei Lada Niva; din ce am vazut pe aici majoritatea celor care au rusoaice nu sunt din Bucuresti; sper totusi sa gasesc si pe unii de prin bucuresti sau cel putin din apropiere si poate ne ajutam cu sfaturi, idei, service-uri k ca pret si calitate, piese de schimb etc:)
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: PT posesorii de Lada Niva din Bucuresti

inca nu am dat banii ca astept sa-mi faca factura si sa pot sa o iau: m-a ajutat un prieten sa o iau la un pret foarte bun si sper sa fiu ff multumit de ea; stie cineva de unde as putea lua din Bucuresti niste cauciucuri pentru niva ( jantele sunt cele originale pe 16 si vreau niste MT-uri)

Link spre comentariu

Am gasit azi un depozit de cauciucuri resapate ale celor de la SC RADBURG; din ce am vazut pe site-ul lor fac B&PPneus; Punctul lor de lucru in Bucuresti este pe soseaua de centura( cum se vine prin berceni, se trece de IMGB, dreapta pe centura si la aproximativ 400 de metri pe partea dreapta); o sa ajung la ei marti sau miercuri sa-mi cumpar si eu niste gume si va tin la curent cu noutati despre ei ( in caz ca nu-i stiati) preturile la ce m-a interesat pe mine erau k (ex: 205/80/16 niste MT-uri sunt 220 lei si zicea ca are 4 modele )

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

bine ai venit. daca n-ai dat inca banii, mai bine iti iei samurai, niva e o masina la care piesele de schimb sunt foarte slabe.

Svejk-ule, nu descuraja omul. Pentru inceput e buna si asta, ca sa-si faca o idee despre ce si cum. Mai incolco, cand strange bani si experienta, o sa-si ia el si Zuk sau Toyota sau ce-o mai fi.

La trialul de la Cheia, de anul trecut (la open), Nivele (si Samuraiele, e drept) au fost cele mai sprintene (si fara damage), nu?

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

n-am zis cu rautate. la mine n-a mers cu niva si pace.

e adevarat ca am invatat sa ma dau cu ea, dar m-a secat de bani.

eu m-am cam ars, de banii aia luam 2 (doua) samuraie in mintile lor... dar ma rog, fiecare cu ale lui.

Link spre comentariu

masina o sa mearga, dar o sa-ti dai palme fiindca aripile or sa-ti sfartece proaspat achizitionatele anvelope.

la orice denivelare mai mare de 3 cm ai sa auzi chhhhhhrrrrrhhrhchchrhr si o sa vezi cum se mai strica ceva...

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

@ micutzu...bbb chiar are dreptate foarte mult depinde si felul in care o conduci si in care ii testezi limitele,iti mai sun ceva eu am o lada niva din 97 modificata pe alocuri ,pt ca mereu imi place s afac ceva nou iar prietenii mei spun ca detzin un tractor,,,si il nimesc ivan,adica e rusuil ala tzapan care ajun ge pe oriunde....dar si eu sunt de parere ca o niva e cam cum o nimeresti,,,dar asa mai adauga ceva ....:depinde si ce piese pui pe urma cand vine vremea sa mai si bagi bani in ea....pui ieftine si te alegi cu un gunoi pui piese de care trebuie si ai sa fi fericit cu niva ta....nu te va dezamagi!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

am vazut ca una noua costa 9000 fix cu tot cu taxe. eu stau intr-o zona nasoala unde mi-am omorat masinile. nu vreau sa ma dau extrem, vreau sa ies la lumina si sa ies cu voi la un gratar cand va dati la munte. mosu sta la gratar si invarte micii iar cand vi se face foame veniti si mancati. mai un phoenix, mai o caterinca trece weekend-ul. in momentul asta caut o masinuta 4x4 ca vine iarna, sa stea bine si pe stradam sa nu ma rastorn. si sa iasa din zapada. cel mai misto e sa te joci la mine pe camp in rosu cand ninge si nu vine nici dracu sa te deszapezeasca. acu, vad ca la mare pret pe forum este suzuki si toyota. ce era de luat sunt preparate de baieti cu bani multi bagati. niste jucarele care nu prea au ce cauta pe strada. sunt facute sa fie omorate, prin munti. nu pe virtutii unde faci spume la semafor. asa ca help. gasiti si pentru Micutu o masina, fratilor. va pupa tata :p

Anii 70' au trecut.
Link spre comentariu

@ micutzu cred ,de fpt sunt mai mult ca sigur ca ndiferent daca se cheqama niva ,samurai sau vitara ,dupa nikname, vei avea un mare bai: nu ai sa incapi in ele.eu sunt o jumatate de buketin si imi e f ok niva dar am un prieten la 190,120 de kg si pt el plimbare ,prin oras chir,cu niva e o aventura!

traim in romania si asta se si vede!
Link spre comentariu

Micutule!!!!!!

Niva nu e slaba chiar deloc, ba din contra. daca nu e nimic stricat in ea se poate compara cu G-ul sau Defender-ul care dupa parere mea detin suprematia in materie de offroad

Ne' Bogdane, las'o frate, ca m-ai rupt.

Primo: bine zici - daca nu e nimic stricat in ea! :P

Secundo: Niva nu e rea, da' cand s-o compara ea cu G-ul, eu o sa fiu academician! :ha:

Terzzo: Ai uitat sa bagi in categoria masinilor care detin suprematia, Wrangerul! :grin:

“E mult mai usoara dezintegrarea unui atom decat a unei prejudecati” - Albert Einstein
Link spre comentariu

Saluatare Dane! :hi

Vroiam sa zic ca pe acolo unde trece G-ul Niva trece fara probleme(bineinteles sa aibe cauciucuri :ha: )

Iar in ceea ce priveste WRANGLER-ul, e cea mai frumoasa masina de offroad si, in felul asta, cu putin noroc, :banana , ai in masina vreo 4-5 "GAJICI" care sa te scoata din noroi :h5 (problema e doar de şufă :ha:

Link spre comentariu

• 2 ani mai târziu...

Resuscitez topicul asta pentru ca are deja titlul "Posesori din..." asa cum exista similar deschise de catre membrii din Iasi, Timisoara.

Ideea ar fi aceeasi.

Subscrie cineva din Bucuresti la o intalnire saptamanala de oras ?

Deja de vreun an ea cam are loc, dar vin doar 2 (doi), pentru ca doar atatia bucuresteni s-au ales in urma intalnirii "cu nivele la o cabana".

Alt club, de la o alta marca are o intalnire similara denumita "de joi". Poate se leaga si la nive una "de marti".

Eu si Puiu o sa ne infiintam acolo pe 25 oct, ca militarii, luni, oricum. Cine are chef, e asteptat.

"La farfurie" la parcul Carol, pentru ca sunt locuri de parcare si de-ntors.

Editat de ubu
Link spre comentariu

Prietenul meu a scris din greseala data de 24, de fapt este vorba despre marti 25 octombrie 2011, iar intrucit a uitat sa treaca si ora, am sa va comunic eu ca este vorba despre ora 19.00. :h5

Aceasta ora nu e batuta-n cuie, dar noi in fiecare marti incepind cu aceasta data vom fi acolo :2drsi asteptam posesorii de NIVE precum si posesori de alte marci, doritori de "suete" pe diverse teme, de la masinile pe care "ne dam", pina la iesirile pe care le vom face.

Va asteptam la "un pahar de vorba".:x

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

Eu ma bag :) desi sunt mai proaspat pe aici si cu bautura nu le prea am :)

aia de joi e intalnirea colegiilor aro-isti:)

intrebarea este daca venim cu masinile de baut bem fara alcol asta e clar...dar eventual ne putem aduna cativa si mergem impreuna???

si inca o intrebare nu se poate gasi eventual o alta locatie?

Link spre comentariu

Nu facem deloc aici reguli. Noi venim sa stam de vorba, sa uitam de munca, sa incercam sa planificam daca se poate ceva iesiri, ceva interventii pe la masini.

Locul intr-adevar nu este foarte potrivit pentru ca este al altora, nici macar nu i-am intrebat pe tipii de la aro, mai ales ca am fost la o iesire cu ei si la doua intalniri.

Poate are altcineva alta idee. Trebuie sa fie un rond, ceva, locuri de parcare multe si baruri mai accesibile. Eu as sti doua dar ma abtin pentru ca sunt foarte accesibile pentru mine. Trebuie sa fie accesibil ptr toti, sa nu traverseze nimeni orasul, daca se poate.

Link spre comentariu

Eu ma bag :) desi sunt mai proaspat pe aici si cu bautura nu le prea am :)

aia de joi e intalnirea colegiilor aro-isti:)

intrebarea este daca venim cu masinile de baut bem fara alcol asta e clar...dar eventual ne putem aduna cativa si mergem impreuna???

si inca o intrebare nu se poate gasi eventual o alta locatie?

Scuze daca am omis: anuntul este valabil si pentru persoane din alte orase inafara de Bucuresti (daca nu este o problema distanta). In asemenea cazuri ora de intilnire poate fi devansata.

Cu bautura: cine vrea bea alcool, cine nu ... nu. Asta alege fiecare pentru ca exista persoane care "gusta" si daca sint cu masina ... eu personal vin cu masina de servici deci voi bea fara alcool. Buna ideea de a va cupla mai multi la o masina.

Nu vad care-i problema cu faptul ca Aro-istii se vad in acelasi loc, atita timp cit noi venim in alta zi. Marele avantaj la aceasta locatie este faptul ca avem loc de parcare ... poate vrem sa ne prezentam agregatele nu ? Apoi este destul de central, asa cum spunea si prietenul meu, la traficul din Bucuresti sa traversezi orasul e cam nasol. Oricum nu e nici o problema daca cineva are o alta idee, deci ... asteptam propuneri.

"Terorismul nu ma ingrijoreaza.

Sint casatorit de doi ani."

Sam Kinison

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare