rio Postat Septembrie 8, 2012 Partajează Postat Septembrie 8, 2012 (editat) cand era inca in lucru [ATTACH=CONFIG]150563[/ATTACH] Editat Octombrie 8, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Septembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 8, 2012 Re: lada niva poze. dupa ce i-am refacut instalatia electrica, adusa din nou la garaj pentru alte "stricaciuni" sper ca saptamana viitoare sa fie gata asa cum vreau sa arate revin cu poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ursu4x4 Postat Octombrie 8, 2012 Partajează Postat Octombrie 8, 2012 Re: lada niva poze. spor la lucru in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Lada Niva - @Rio [ATTACH=CONFIG]154147[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154148[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154149[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154150[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154151[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154152[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154153[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154154[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154155[/ATTACH] ne apropiem de final Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobylykus Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Lada Niva - @Rio Bravo Arata bine ! Merita pe deplin investitia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Lada Niva - @Rio arata bine, dar mai da-i 5 cm in sus ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Lada Niva - @Rio Ce dimensiuni au anvelopele montate pe masina? Par a fi cam mari, nu-ti ating aripile? cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Lada Niva - @Rio Ce dimensiuni au anvelopele montate pe masina? Par a fi cam mari, nu-ti ating aripile? ating doar cand e in situatii mai grele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Lada Niva - @Rio Ce dimensiuni au anvelopele montate pe masina? Par a fi cam mari, nu-ti ating aripile? cred ca 185/70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Lada Niva - @Rio arata bine, dar mai da-i 5 cm in sus ;) am fost tentat sa o inalt putin, dar se pare ca varianta de inaltare cu tampoanele montate pe arcuri nu e prea reusita, iar de alte variante nu prea am cunostinta...ai vreo idee pe care sa o urmez? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Lada Niva - @Rio arata bine, dar mai da-i 5 cm in sus ;) oricum, in comparatie cu avensisu' cu care merg pe strada si ating orice bordura, asta e mult prea sus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobylykus Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Lada Niva - @Rio Ai umblat la carburatie? cat iti consuma in oras sau macar o medie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rio Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Re: Lada Niva - @Rio nu am nici cea mai vaga idee de consum...nici in oras, nici in afara, nici la camp, nici la padure, niciun habar. cand o sa ii scot un consum, o sa postez Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate