dorin4x4 Postat Octombrie 9, 2012 Partajează Postat Octombrie 9, 2012 Ma poate ajuta cineva cu un Part List pt jimny/2003 ? Multumesc aniticipat ! :hl:hl:hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Part List Jimny vezi ca e in discutii generale,parca. Da-i cu search:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Part List Jimny Am dat si search, am gasit ceva despre manualul de service, pe care il am, caut codul de la busonul de vizitare/alimentare de la cutia de viteze manuala, am nevoie de unul nou, am fost sa il comand la Suzuki Sibiu si nu l-au gasit nici ei in part list-ul lor, am ramas intelesi sa caut eu codul OEM ca sa il pot comanda .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Part List Jimny Ia vezi aici: http://auto-parts.spb.ru/cat/oem_sz2.asp?catalog=SN413V22&SID=+2&PID=24++ Am selectat la intimplare un model de Jimny pt ca nu stiu exact ce ai tu. Punctul de plecare e aici: http://auto-parts.spb.ru/cat/oem_sz.asp Nu merge cu Firefox, dar merge cu IE. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Octombrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Part List Jimny Mersi pt. link, la mine merge in Firefox si nu merge in IE :cn Exact la aceasta pagina ne-am uitat si la Suzuki Sibiu, busonul este pe partea cealalta, parte care nu este detaliata :dr3:dr3:dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: Part List Jimny E posibil ca busonul sa nu fie disponibil separat. Mai studiaza, eventual gaseste un strungar sa ti-l faca. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate