eugenTL Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Faina masina. De curiozitate cat te-a ajuns si ce consum are prin oras? Urmaresc sa iau si o buburuza pt iarna si balta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Faina masina. De curiozitate cat te-a ajuns si ce consum are prin oras? Urmaresc sa iau si o buburuza pt iarna si balta. Masina a costat 4200 cu jantele si gumele de pe ea....kitul de inaltare si flansele distantiere le-am pus eu dupa. Masina este intr-o stare impecabila, vopsea originala, km originali, ultima revizie in Germania a fost facuta la sfarsitul lui iulie anul acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Tare, tocmai am aflat ca RAR-ul nu vrea sa o incadreze la Euro 3 si va trebui sa platesc o taxa de prima inmatriculare de 4099 lei. How nice... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum pei asa e la noi. tu daca sti ca e 3 la noi o scoate 2........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Dupa anul masinii, se incadreaza la Euro 3 :uameni : Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 10, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum De acord cu voi insa oamenii de la RAR au bazele lor de date si nu au uat in considerare nici ce le-am spus eu si nici ce spun nemtii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Imi pare rau pt ce s-a intamplat. Vorbeste cu octav_man daca poate sa te ajute cu recuperarea taxei. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionica77 Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum eu la jimny din 04.2000 a iesit euro 3 cu mici interventi la rar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Am inteles...omul meu care se ocupa de acte se pare ca nu a reusit sa intervina atat de bne la RAR pentru a rezolva acest aspect.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Tare, tocmai am aflat ca RAR-ul nu vrea sa o incadreze la Euro 3 si va trebui sa platesc o taxa de prima inmatriculare de 4099 lei. How nice... Tu ai motorul G13 care e doar euro3 (nici mai mult, nici mai putin). Daca in actele masinii din Germania scrie clar, negru pe alb "euro3", nu d3/d4 sau alte norme de-ale lor, atunci poti sa ii ameninti cu un avocat si abuz in serviciu. 1000 de euro taxa de inmatriculare e enorm, la bulgari iese la maxim la jumate si nici nu mai ai treaba cu incompetentii de la RAR. M-am uitat acum in lista de motoare euro3 de la RAR, aia care se folosea pina in 2006 la inmatriculat masini. Acolo motorul G13BB este dat ca fiind euro3 (s-a montat pe Jimny si Baleno). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Cunoaste va rog cineva o vulcanizare in Bucuresti care mai are masina de echilibrat in prezoane? Multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Sint unii care au cuvintul soft in denumire si sint o firma mare. Eu am fost pe Dudesti si au echilibrat corect. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Noiembrie 13, 2012 Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Mai bine ii dai omului pm :grin:. Si mie dacă tot te-ai apucat. Multam. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 (editat) Re: Un nou Jimny pe forum Mersi mult de raspuns...ii cunoastem. Insa ideea este ca eu am gume de off road pe masina, (reesapate) resapate in Portugalia insa se pare ca se echilibreaza foarte greu sau trebuie sa fie cineva care chiar stie...deja le-am echilibrat undeva insa tot mai tremura si am inteles tot de aici de pe forum ca ar fi cel mai bine echilibrate old school si anume in prezoane....de aceea intrebam.... Editat Noiembrie 14, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Mai bine ii dai omului pm :grin:. Si mie dacă tot te-ai apucat. Multam. Autosoft se cheama firma. Nu vad de ce as da pe PM, ca poate mai foloseste la cineva, mai ales ca la Jimny rotile trebuie sa fie foarte bine echilibrate. Daca vreun admin considera asta reclama, atunci poate sterge denumirea firmei. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Mersi mult de raspuns...ii cunoastem. Insa ideea este ca eu am gume de off road pe masina, (reesapate) resapate in Portugalia insa se pare ca se echilibreaza foarte greu sau trebuie sa fie cineva care chiar stie...deja le-am echilibrat undeva insa tot mai tremura si am inteles tot de aici de pe forum ca ar fi cel mai bine echilibrate old school si anume in prezoane....de aceea intrebam.... Ai scapat porumbelul, ca sa zic asa. Daca ai re-sapate (probabil de Insa), foarte greu spre imposibil o sa le mai echilibrezi si asta doar cu foarte mult plumb. Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Ai scapat porumbelul, ca sa zic asa. Daca ai re-sapate (probabil de Insa), foarte greu spre imposibil o sa le mai echilibrezi si asta doar cu foarte mult plumb. Eu am acum Insa Turbo special Track, 205/70, si s-au echilibrat, 2 din 5 nici macar nu au avut nevoie de plumbi, si nu am batai in volan, nimic. Si nu sunt singurul de pe forum care nu a avut probleme la echilibrare, mai ales ales la dimensiunea asta. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Mda, o sa incerc si acolo sa vedem ce iese...desi ma indoiesc ca o sa reuseasca ceva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Noiembrie 14, 2012 Partajează Postat Noiembrie 14, 2012 (editat) Re: Un nou Jimny pe forum Daca ai re-sapate (probabil de Insa), foarte greu spre imposibil o sa le mai echilibrezi si asta doar cu foarte mult plumb. Aiurea, pe Samurai am 235/75R15 reşapat de la Insa si nu le-am echilibrat de loc, nicio vibraţie în volan, cel puţin până la 100km/h. Şi sunt Simex... Tu ce profil ai? Editat Noiembrie 14, 2012 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Testosul daca la Jimny ii montezi amortizor de directie nu o sa mai ai probleme cu jocul in volan. Eu la samurai mi-am luat 195/80/15 Insa Turbo Simex si cu rotile originale de vitara imi cerea plumb ca la un turism adica 15-20grame. Cu noile jante intoarse imi cere plumb 235,165 numai cifre dastea, nu sunt echilibrate si cu toate astea nu am nici o bataie in volan. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Ok, o sa mai incerc o echilibrare sa vad ce iese si daca nu, o sa iau amortizor de directie...sfaturi de unde sa il iau si unde sa il monteze cineva repede? Multumesc mult pt info. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Aiurea, pe Samurai am 235/75R15 reşapat de la Insa si nu le-am echilibrat de loc, nicio vibraţie în volan, cel puţin până la 100km/h. Şi sunt Simex... Tu ce profil ai? Maxxis Trepador 205/70R15 :grin: Povestea mea am descris-o intr-un topic mai vechi, pe scurt in momentul in care am trecut la gumele de iarna, au disparut si vibratiile in volan, deci problema era din roti (pe vremea aia nu stiam de unde provine si nu m-am gindit niciodata ca ar fi de fapt din echilibrat, plus ca aveam si un mic joc la roata dreapta fata din rulmentii de la homocinetica). Ulterior am gasit o vulcanizare de cartier (din pacate nu mai exista) care mi-a re-echilibrat corect rotile de vara (lucru dovedit in vara urmatoare). Intre timp, am invatat lectia, asa ca m-am dus la Autosoft (parca asa se numesc). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
unde Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Ok, o sa mai incerc o echilibrare sa vad ce iese si daca nu, o sa iau amortizor de directie...sfaturi de unde sa il iau si unde sa il monteze cineva repede? Multumesc mult pt info. In mare, exista 2 variante de amortizor: - soft (eu am pus de Mercedes Cobra, banuiesc ca il gasesti la orice magazin de carier si costa in jur de 200 RON) - HD. Pe asta il gasesti fie doar amortizorul, fie kit complet, care include si prinderile (atentie ca difera de la benzina la diesel). Pe asta poti sa il gasesti la jimnybits spre exemplu (tot la ei gasesti si prinderile parca). Atentie, ca volanul NU mai revine singur pe mijloc in momentul in care iei curbele :hl Varianta asta nu are sens daca mergi preponderent on-road, ca o sa-ti omoare pompa de servo (o sa vezi cum o sa inceapa sa "plinga" ulei de servo, mai mult sau mai putin, in functie de starea in care e). Suzuki Jimny 1.3i 2004 "There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum bre, ala de cobra e 95lei :ha: . Daca vrei, hai ca ti-l vand eu, nou noutz in cutie cu 150, na :ha:. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 15, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Pai daca e 95 de ce sa mi-l vinzi cu 150?...:)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate