LorDeko Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Pai daca e 95 de ce sa mi-l vinzi cu 150?...:)) sa fac profit! :ha::ha: . EU glumesc. Altii n'are glumii cu asa ceva.:ha: Doar traim in Romania, asa'i ? :ha: si ca sa stricam combinatiile pana la capat :ha: EU l-am comandat de la Rips Auto Ploiesti si am dat 95Leiuti:grin: acu ...1an aproape din ce imi aduc aminte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Mersi mult de info...:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Am cumparat si eu kit amortizor directie Trailmaster, revin cu impresii dupa montaj, pret 135 EURO, se zice ca ar fi cele mai reusite, se monteaza foarte usor si repede ( max. 10 min. ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Noiembrie 17, 2012 Partajează Postat Noiembrie 17, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum A venit cu tot cu prinderile acelea? Sau le confectionezi ulterior? Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Amortizorul de directie de la Trail Master vine cu sistemul de prindere si instructiuni de montaj. Cand il comanzi trebuie specificat daca este ptr. benzinara sau diesel (sistemul de prindere este diferit). Si este intradevar f. bun, eu il am montat pe Jimny de aproape 4 ani. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Unde ai comandat amortizorul de directie te rog? Si inca o intrebare pentru bucuresteni...voi unde mergeti la service cu Jimny-urile pentru diverse operatii?...as vrea sa merg sa imi rezolve cineva problema cu MRL-urile blocate si vreau sa merg undeva unde oamenii stiu despre ce e vorba. Multumesc frumos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
satiriadis Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Pt service iti recomand Suzuki Dojo. Jimny 2002 - RinoCerbul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Mersi mult pt recomandare....o sa incerc sa iau legatura cu ei....sa vedem cat de ocupati sunt in perioada asta.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 (editat) Re: Un nou Jimny pe forum Eu l-am comandat impreuna cu kit-ul de suspensie Trail Master +5 cm, de la un magazin de tuning din Sibiu, pretul amortizorului de directie a fost destul de decent (aprox 140 euro, insa preturile au mai urcat intre timp). Daca vrei il pot ruga sa imi faca o oferta la acest amortizor, sau il poti comanda de pe ebay de la acest vanzator (100% de incredere) http://www.ebay.de/itm/Lenkungsdampfer-SUZUKI-Jimny-1300i-Trailmaster-TUV-TrailMaster-Lenkung-Dampfer-/200848625749?pt=DE_Autoteile&hash=item2ec382d055#ht_1917wt_1163 Editat Noiembrie 18, 2012 de edy_M :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum sau il poti comanda de pe ebay de la acest vanzator (100% de incredere) http://www.ebay.de/itm/Lenkungsdampfer-SUZUKI-Jimny-1300i-Trailmaster-TUV-TrailMaster-Lenkung-Dampfer-/200848625749?pt=DE_Autoteile&hash=item2ec382d055#ht_1917wt_1163 vad ca vanzatorul nu trimite in Romania... :cn cel putin asa scrie pe ebay Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Se poate rezolva si asta, doar sa se vrea. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Se poate rezolva si asta, doar sa se vrea. ok :h5 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Eu l-am comandat impreuna cu kit-ul de suspensie Trail Master +5 cm, de la un magazin de tuning din Sibiu, pretul amortizorului de directie a fost destul de decent (aprox 140 euro, insa preturile au mai urcat intre timp). Daca vrei il pot ruga sa imi faca o oferta la acest amortizor, sau il poti comanda de pe ebay de la acest vanzator (100% de incredere) http://www.ebay.de/itm/Lenkungsdampfer-SUZUKI-Jimny-1300i-Trailmaster-TUV-TrailMaster-Lenkung-Dampfer-/200848625749?pt=DE_Autoteile&hash=item2ec382d055#ht_1917wt_1163 De curiozitate putem cere o oferta in Sibiu?....si care este termenul de livrare sau este pe stoc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Noiembrie 18, 2012 Partajează Postat Noiembrie 18, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum O sa cer oferta de pret maine. Salutare :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum O sa cer oferta de pret maine. Salutare Vreun raspuns ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Noiembrie 24, 2012 Partajează Postat Noiembrie 24, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Da, am primit acum raspunsul. Nu se pot aduce separat, el a avut o oferta de pret ptr. kit complet suspensie+amortizor directie. Separat spune ca va ajunge la un pret f mare si nu se merita. Deci ramane varianta okazii.ro sau alt tip (firma) de amortizor. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 25, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Am inteles, multumesc mult pentru ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Noiembrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 27, 2012 (editat) Re: Un nou Jimny pe forum Urmare a sfaturilor colegilor, am ajuns astazi la Autosoft pe Dudesti si am incercat din nou echilibrarea rotilor, de data aceasta cu succes. Masina merge foarte bine fara sa mai existe vreo trepidatie in volan. :) Ar mai trebi sa ajung la baietii de la Dojo sa se mai uite si ei pe la masina sa vedem ce ii mai putem bibili. Tot astazi masina a primit un upgrade de sunet si chiar e ce trebuie. Editat Noiembrie 27, 2012 de Testosul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Am fost la Dojo intr-un final unde masina a primit un amortizor de direcctie si o curatare si gresare de ambreiaj. Au incercat sa rezolve problema MRL-urilor blocate insa au spus ca de vina ar fi comanda electrica care nu functioneaza dar nu au avut timp sa verifice in detaliu deoarece sunt foarte prinsi. Am comandat sa imi faca ei custom prelungiri pentru amortizoare. (pe cele de arcuri deja le am) si astept acum sa fie gata sa le montez. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Intrebare pentru viitorul apropiat...la un suspension lift de 40mm (arcuri si amortizoare), cam care este dimensiunea maxima la gume ca sa nu atinga?...eu am acum 205/75/15 si deja am taiat din aripile fata. Daca as vrea sa pun 33x12,5 R15, cam ce ar trebui sa fac la masina si cam cu ce costuri din experiennta voastra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dorin4x4 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: Un nou Jimny pe forum Ca sa pui anvelope de 33 pe jimny te duce la costuri foarte mari, depinde ce kit de suspensie gasesti ( vezi pe zanfi.it ) si sunt foarte multe modificari de facut, cred ca si puntile trebuie schimbate, o varianta mai rezonabila ar fi cu roti de 31, modificarile te duc in jurul a 2000 EURO fara roti ! ( kit suspensie, kit roti dintate in reductor, manopera mecanica si tinichigerie ) Daca tot vrei sa faci inaltare iti recomand sa faci direct una de 10cm, mai bine mai stai si strangi bani, in timp tot acolo o sa ajungi daca vrei performanta in offroad. Editat Decembrie 7, 2012 de dorin4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Dar de ce 33-uri crezi ca mai poti sa faci ceva cu masina cu rotile alea poate doar sa mergi cu ea pe asfalt. Si cum a spus colegul de mai sus costurile sunt enorme pentru aceasta dimensiune. Dupa mine si al 31 o sa chinui destul de rau masina in offroad. la 31 iti trebuie pe fata din cate stiu neaparat planetare HD + reductie marita in reductor si in grupuri, ceea ce o sa te coste destul de mult. P.S. Dar tu ce vrei sa faci cu masina asta?? Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 (editat) Re: Un nou Jimny pe forum Daca as vrea sa pun 33x12,5 R15, cam ce ar trebui sa fac la masina s-o vinzi si sa-ti iei toyota lc sau patrol. plus ca este posibil sa nu mai incapa in parcarea de la mall. :no Editat Decembrie 7, 2012 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum sau punti de toyota si refaci toata suspensia:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Testosul Postat Decembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Un nou Jimny pe forum Ok, got your points....in acest caz in aceasta setare ce dimensiuni maxime de gume pe 15 as putea pune? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate