soimu Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 dragii mei, a venit vremea sa pierd si eu cainele Credeam ca numai altii pot sa il piarda, al meu nu se va pierde niciodata, pentru ca este foarte bine educat si foarte ascultator. Este vorba despre un labrador negru URIAS, 50 kg, de 5 ani, foarte frumos, cuminte, afectiuos si cu 0 agresivitate (la om). Buuun, duminica 08 oct. 2012 avem de facut un drum in Timisoara la un coleg de forum, asa ca, fiind vreme frumoasa, scot frumos cainele in curte (desi am curte, sta in casa cu noi), ii pun apa si mancare, deschid si usa la pivnita, unde mai are un 100mp de miscare si plecam s Stam in centru Aradului, pana in strada este un gang cu usa batanta, iar la strada o poarta masiva de stejar, proaspat reconditionata si dotata cu interfon simplu (clanta normala pe dinauntru si afara clanta "oarba") Ajungem seara acasa, cainele nu ne iese in intampinare Zic, o fi adormit, si il strig...mi sa strans inima Il caut in pivnita....nimic Era deschisa si usa la casa...merg in casa...nimic Atunci am sarit in masina si am inceput sa fac ture in jurul casei, tot mai largi si mai largi, pana a inceput ploaia Am sunat un prieten sa imi pregateasca 200 anunturi color pentru dimineata. Zic, merg acasa si il astept, trebuie sa revina. Cand am ajuns acasa am lasat poarta deschisa si am incercat sa dorm, afara ploua rau. Nu am reusit decat sa atipesc, ma trezeam iar si iar cu sufletul strans. Dis de dimineata verific la poarta, se vedea clar cum sa sprijinit cu laba dreapta pe tocul usii si in spatele clantei 3 urme de gheara pe vopseaua proaspata...clar ca a deschis singur usa si apoi sa inchis de la vant. Dimineata am plecat dupa anunturi, am inceput sa lipesc in jurul casei. Tot intreband in stanga si in dreapta, am primit o informatie, ca intr-o curte pe o strada apropiata, duminica dupamasa, baiatul dintr-o familie mai saraca a venit acasa cu un dulau negru frumos, la tinut o ora si apoi a plecat cu el si nu sa mai intors. Fug acolo, arat afisul, DA, a fost acolo, dar mama baiatului a insistat sa il duca de acasa, pentru ca nu vroiau probleme. Au si sunat la politie, care au spus ca nu ii intereseaza, dar, auzind de bani, tata baiaului sa dus dupa el la scoala... poate ca a dus cainele la un cunoscut Eu deja ma vadeam cu cainele acasa INAINTE SA SE TRESEASCA COPILUL si sa intrebe de caine. A revenit tatal baiatului, acesta chiulea de la scoala, dar si-a adus aminte ca duminica un prieten era cu el, asa ca am strabatut orasul sa il intalnesc pe acesta si sa imi spuna ce a facut cu cainele. Buuun, il intalnesc, imi spune ca a dus cainele pe la ora 5 dupamasa intr-o curte pe strada unde stau si eu. Mergem sa vedem curtea... imi indica curtea mea. Dezamagire totala Continui cu afisele in tot orasul si sun la radio si la ziare, platesc anunturile, scriu pe facebook anuntul Seara deja stiam ca, cainele este retinut undeva, altfel ar fi revenit demult, singura speranta, cel care la prins sa vada anuntul cu RECOMPENSA. Incep sa vina mesaje pe facebook, vazut duminica la ora x acolo ( in centru 4 relatari pe la aceasi ora), suna telefonul, aceleasi repere... si apoi imi spune cineva ca a vazut un labrador negru cu zgarda rosie singur luni in alt cartier. Imediat extind plimbarile, si incep sa pun si acolo afise Revin la un cariter mai apropiat si seara bat cartierul la pas tot intreband. Aflu ca cineva a vazut un tigan de 12 ani cu cainele descris EXACT in cursul zilei in zona. Astea sunt vesti proaste, deci cainele este retinut. Mai printez pe la ora 22 afise si incep sa lipesc pana pe la ora 00 in cartierul respectiv. Dimineata la 7 primesc 2 telefoan, unul confirmand prezenta de duminica seara in centru, al doilea, de la o domana pe o strada paralela care imi spune ca, duminica seara, la ora 9, un copil de tigan de aprox 12 ani a dus cainele (descris exact) de zgarda si sa oprit la ea si a cerut apa pentru caine, care era foarte obosit. La intrebat unde il duce si de ce nu il elibereaza (era evident ca nu era al lui), dar acesta a spus ca il tine pentru el si il duce pe o strada in cartierul batut cu o seara inainte. In 10 minute eram in masina si goneam spre strada respectiva. Acolo, am intrebat mai multe persoane, pana cineva care plimba un caine, mi-a indicat o casa darapanata din capatul strazii. In fata casei erau 2 persoane, un barbat si o femeie. Am coborat din masina hotarat cu afisul in mana si am spus "am venit sa iau cainele" si am aratat afisul. Au amutit pret de cateva secunde, dupa care femeia a spus, " haideti ca si noi suntem suparati, nu mananca nimic". Am intrat pe usa, cainele legat cu o sfoara in curte, unde erau aprox 15 tigani maturi, stateau la cafea si se uitau curiosi pentru ca nu intelegeau ce se intampla. Am dezlegat cainele, am scos din buzunar ceva bani, am pus in mana femeii banii si am iesit totul a durat maxim 20 secunde si eram deja plecat. Cainele este in stare buna, foarte slabit fizic si psihic, dar nimic grav. Multumesc ca ai citit tot si sper sa nu patesti la fel,,,sau macar sa fie cu final fericit ps inca primesc telefoane cu tot felul de informatii si cereri desi am rupt toate afisele din oras, unul a insistat chiar ca nu e bun cainele care l-am gasit si azi a revenit sa imi spuna ca daca nu e cainele meu cel gasit de el, el il omoara ps 2 am avut si un amic care, nu s-a deranjat sa ma sune sa intrbe macar ce sa intamplat, dar s-a trezit pe facebook sa ma faca iresponsabil forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Octombrie 10, 2012 Partajează Postat Octombrie 10, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine E bine ca l-ai gasit. Stiu aici in Craiova un caz cand a fost luat cainele din curte direct (Catargiu, pentru cei din zona, si cainele era un Huski), a doua zi au batut la usa si au cerut 200 lei ca sa-l dea inapoi. Personal nu as fi dat banii, dar asta e alta poveste. Este bine cand totul se termina cu bine, greseli facem cu totii, important insa este sa tragem invataminte din ele. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine @soimu - imi pare foarte bine ca l-ai gasit (Oxy nu? :old), sper sa ne revedem cat de curand si sa fie si el cu tine, cand mai treci prin tm da si tu un telefon -> cafa, suc etc .. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine am citit ce-ai scris si m-am dus repede sa ma joc extra cu catelul. ma bucur ca l-ai gasit si sper sa nu trec niciodata prin experienta asta cu actualul, in trecut am mai patit de vreo doua ori. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine Ma bucur ca l-ai gasit! Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine Foarte bine ca l-ai gasit, eu unul am noroc ,nu are nimeni curajul sa-l duca acasa iar la ce cantitati de mancare serveste nu cred ca se inghesuie foarte multi:ha::ha: Interesant si ps cu nr. 2. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine Sper ca ai invatat ceva ( iti spun in sensul bun al exprimarii ) si vei gasi o solutie . Acum ceva timp mi-a furat un vecin cateaua de noua luni , cu o ora inainte sa ajung acasa . Am cautat-o aproape toata luna februarie , ma sculam din pat la 1 noaptea si bateam cartierul la pas in speranta ca ma aude si o aud ... poveste lunga si ... acum am o catea ... sonerie cu nas maro . Imbatrinim impreuna ... ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine Soimule, ma bucur mult ca l-ai gasit!! Ca posesor de 2 Husky am citit povestirea cu inima stransa, desi stiam din titlu ca totul s-a terminat cu bine.. Inca o data se dovedeste care e cel mai bun prieten al omului si ca mai bine te intelegi cu fiarele decat cu oamenii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GabrielRad Postat Octombrie 11, 2012 Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine In Cluj erau si probabil mai sunt gasti de tineri care din asta traiesc. Anul trecut au prins cativa tineri care aveau la activ peste 30 de caini furati si inapoiati stapanilor pentru sume frumoase de bani... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 12, 2012 Partajează Postat Octombrie 12, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine Bine ca ai gasit catelu' ! :y Am avut o experienta asemanatoare acum cateva luni, si culmea tot cu labrador negru :wink: Al nostru a iesit in strada pe langa fetita mea, si dus a fost ... ce sa alergi dupa el ... cautari pe stazi , intrebat in stanga si dreapta ... plangea fiica-mea de nu mai putea ... Seara ne-am oprit din cautari. Noaptea la 12 neam trezit cu cainele la poarta, latra si sarea pe poarta sa intre - deh ... a avut nevoie de un pic de timp personal :ha: Eu am avut noroc, in schimb am un prieten care si azi mai cauta , dupa trei luni un caine "pierdut" printre boschetari si tigani... Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: epopeea pierderii si gasirii unui caine Ce sa mai,dupa cum multi stim cainii astia sunt niste domni nu ca javrele astea de oameni. Deabea astept sa ajung acasa sa ma joc cu ei,imi ia ceva timp ca fiecare ma vrea numai pt el si sunt 4 la numar,dar o fac cu placere cu toate ca cine imi vede bratele sa uita cam crucisi ca am numai cicatrici de puscarias cu venele taiate dar sunt de la ghearele lor cand sar pe mine. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate