Andrei_vl Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Exista paduri pe acolo? :grin: Crucile cardanice sunt ok? ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Exista paduri pe acolo? :grin: Crucile cardanice sunt ok? Padurea de la Vadu, Padurea de la Basarabi si Padurea de la Babadag ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Nu stiu .... posibil LSD-ul. Daca a mers doar cu spatele ... cupleaza si decupleaza LSD-ul si tremura. Poate ar trebui schimbat uleiul ... adica tot pt. LSD, dar alta marca. Si, Andrei, nu merg doar drept ca trenul ... sa ma vezi printre copaci cum virez ... e adevarat ca mai si nimeresc cate unul :grin:, dar asa-i in tenis :ha: Imi permiteti? Nu m-am putut abtine :grin: :ha: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Haha ... Daca era bun soferul intoarcea fix intre pomi fara sa ii atinga :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Haha ... Daca era bun soferul intoarcea fix intre pomi fara sa ii atinga :P Stelea merge bine! DAR, de multe ori patesti sa nu mearga masina pe unde vrei tu... :grin: Am iesit si eu ieri dupa ploaie si cu o masina lunga dansezi bine de tot :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Haha ... Daca era bun soferul intoarcea fix intre pomi fara sa ii atinga :P Tu crezi ca aia e plimbare pe plaja printre jaloane? :uameni 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 (editat) Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 " Daca era bun soferul intoarcea fix intre pomi fara sa ii atinga :P " Asta era gluma .Sunt constient ca e mai greu prin padure..De asta am pus limba la sfarsit :) .. Si cu a mea la un trial am ajuns sa alunece masina intr-o piatra care mi-a perforat pragul :D aaaa..acuma ma prinsei..Stelea, ala e video cu tine la volanul masinii tale ? Editat Octombrie 28, 2012 de badsykes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Da. Realitatea era un pic diferita, nu se prea vede in camera ... eram virat la stanga pentru a evita pomul din dreapta cand a fugit spatele si si-a schimbat directia brusc moment in care a si prins aderenta si a tasnit inainte (aveam in jur de 6500 rpm). Am virat dreapta, dar nu a fost timp nici sa franez. Plus ca diferentialul fata fiind blocat, masina vireaza mult mai greu decat una cu diferential deschis. Oricum, asta a fost nimic fata de faza hardcore in care am rupt planetara si directia :grin: 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 (editat) Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Ok...Am fost duminica la un offroad si pe traseu a fost programata o duna de nisip....Zguduiala face si in 4x4.Ajunge la 2800 ture si incepe sa se zguduie si pierde din putere in treapta 1..Bag a doua isi reia oarecum puterea ajunge din nou la 2800 de ture same thing...Dupa aceasta duna am tavalit dealuri inalte si am ajuns si la 5000 de ture de cateva ori fara probleme.. Credinta ca inca LSD-ul e de vina a scazut...Andrei mi-a zis sa verific crucile cardanice...Alte verificari sa le trec pe lista cand ma duc cu masina la medic ? Editat Noiembrie 21, 2012 de badsykes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badsykes Postat Noiembrie 30, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2012 Re: Se zguduie Frontera 2.0i in nisip fara 4x4 Am intrebat pe un alt forum si am gasit Explicatie: "My 2 cents would be wheel hop....ie below 2800rpm the engine has enough torque to turn the wheels but not spin them...at 2800rpm it now has enough torque to spin the wheels...but only just giving you lots of shaking (aka snatching) and my guess would be that if you rev the engine above 2800rpm you'd end up in a big cloud of sand and probable stuck, although the car wouldnt shake because the engine now has enough torque to spin the wheels constantly" Sper sa ajute pe altii care au o problema similara.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate