snicusor80 Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Salutare, Mi-am luat si eu un Daihatsu Ferotza acum cateva luni si sunt in proces de preparare acum. Adaug mai jos cateva poze. la care va rog sa ma ajutati cu comment-uri, idei ... etc. Urmeaza sa mai pun poze pe masura ce mai avansez cu modificarile. Multumesc in avans! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 Re: Preparare Feroza Ce vrei sa-i faci? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Octombrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2012 (editat) dupa cum vezi, am inceput cateva modificari pe la ea m-ar interesa niste modele de bare fata spate Editat Ianuarie 19, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 13, 2012 Partajează Postat Octombrie 13, 2012 (editat) Re: Preparare Feroza Bara fata si-a facut Calutzu 4x4 la niste baieti de pe aici.Bara o vezi la sectiunea poze daihatsu.In spate dai jos bara si cauti stopuri pe caroserie cum mi-am montat eu.Lasi spatele asa sau pui ceva o teava ... eu nu am mai apucat sa fac.Stopuri in caroserie gasesti la dezmembrari.Eu le-am gasit mai greu depinde de noroc. ''Ornamentele'' alea pe la praguri si aripi eu zic sa le dai jos.Bafta. Editat Octombrie 13, 2012 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Octombrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2012 (editat) Re: Preparare Feroza multumesc pentru sfat, dar alea de pe aripi si praguri nu sunt ornamente le-am latit sa poata intra rotile caci altfel atingeau iar barile alea din teava nu prea imi plac Editat Octombrie 14, 2012 de Astral IMI......nu se scrie niciodata cu cratima !!!! .......le-am........ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Preparare Feroza Salut Am reusit sa termin masina...va postez cateva poze cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Preparare Feroza Interesanta snorkelul de unde l-ai luat? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Preparare Feroza arata beton ,simplu si de efect ,apropo nu mai fi asa zgarcit in detalii.....zi-ne si noua cateva amanunte ,jantele unde le-ai intors ? nu vreau sa fiu off-topic dar noi cu Jighi lucram si suntem fff multumiti, snorkel-ul de unde l-ai procurat? ai montat si un body-lift? vreau sa te rog sa-mi dai ceva dimensiuni....... usa spate ,latime lungime ...... parbriz , ceva dimensiuni ,baza de jos-baza de sus inaltimea.... vreau sa fac ceva adaptari la rocky si ma tot documentez, multumesc ce mi-o sarit in ochi ,bordul vopsit in rosu dar daca iti place .........las-o asa. bafta in continuare......... era sa uit ,bara fata spate cum , cat ,de unde.... Editat Ianuarie 19, 2013 de Astral amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Preparare Feroza vreau sa te rog sa-mi dai ceva dimensiuni....... usa spate ,latime lungime ...... parbriz , ceva dimensiuni ,baza de jos-baza de sus inaltimea.... vreau sa fac ceva adaptari la rocky si ma tot documentez, multumesc Salut dimensiunile ti le comunic maine dupa masa sper sa ies la masina.Eu am Feroza faza 2 nu cred ca difera. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Preparare Feroza Salut Nu sunt zgarcit deloc dar nu m-a intrebat nimeni pana acuma nimic despre masina si am mai postat cate ceva.Toate modificarile au fost facute de mine si echipa mea din service,iar bordul este imbracat in piele(vinilin) la fel si tapiteria toata din interior, urmeaza sa mai fac poze si la interior Editat Ianuarie 19, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Preparare Feroza Si ne spui de unde ai luat snorkelul?Barile au fost facute tot de tine? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 4, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 (editat) Re: Preparare Feroza Da, barele sunt facute de mine iar snorkelul mi l-a dat un prieten cadou il intreb de unde l-a luat si va spun dar nu este de feroza trebuie putin modificat Editat Ianuarie 19, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 4, 2013 Partajează Postat Ianuarie 4, 2013 Re: Preparare Feroza Banuiam ca nu este de Feroza stiu ca se potriveste de la alte masini de asta te intrebam.Fa un calcul in bani pentru munca la bara spate si da-mi te rog un mesaj privat poate ma intereseaza.Mersi. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Preparare Feroza Esti multumit de faruri? Treaba aia vroiam sa o fac si eu. Unde ai facut sticlele clare pentru faruri? Parca sunt clare din poze. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Preparare Feroza Sunt foarte multumit de cea ce a iesit,iar sticlele sunt ale iei:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariaci Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Preparare Feroza Si ne spui de unde ai luat snorkelul?Barile au fost facute tot de tine? @Caphonne: snorkel-ul este de pajero mk2 - de la gepetto. Terracanus semipreparatus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Preparare Feroza @mariaci mersi pt info. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Preparare Feroza Eu as fi curios de ce e snorkelul pe partea dreapta a masinii, ca filtrul de aer e pe stanga...?! VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Preparare Feroza Salut Pentru ca Pajero are pe stanga filtrul de acea am spus ca trebuiesc cateva modificari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Preparare Feroza Pai tocmai, si Feroza are filtrul tot pe stanga. Poate la Pajero e pe dreapta?! Cand zic dreapta sau stanga iau ca referinta volanul, care in Romania e de regula pe stanga, si astfel daca volanul e pe stanga si filtrul de aer e tot pe stanga la Feroza, ca altfel poate depinde cum te uiti la masina, din fata sau din spate. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Preparare Feroza Scuze dreapta este la pajero stanga este la feroza dar nu este greu sau inposibil sa il montezi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 6, 2013 Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 Re: Preparare Feroza Pajero mk2, benzinar 3.0, volan stanga, are filtrul pe partea dreapta. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 6, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2013 (editat) Re: Preparare Feroza nu stiu mai multe detalii si nu m-a interesat Pajero Editat Ianuarie 6, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 17, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2013 Re: Preparare Feroza Salut pe unde se afla mufa de diagnoza la aceasta masina? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 18, 2013 Partajează Postat Ianuarie 18, 2013 (editat) Re: Preparare Feroza Salut cum te uiti la motor in partea stanga vezi ca este postat un filmulet pe aici. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59338-FEROZA-Probleme-enervante-rezolvari-ieftine-cu-efecte-maxime/page6 POSTAREA NR.60 DIN PAGINA DE MAI SUS. Editat Ianuarie 18, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate