soimu Postat Aprilie 5, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: cutite suminagashi PM pentru inceput de sezon vanatoare te rog frumos sa imi spui und era postat te rog frumos forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: cutite suminagashi PM pentru inceput de sezon vanatoare era postat pe craiovaforum.ro. numarul de telefon al individului este 0762148891 si era in targu-jiu cand l-am sunat. parerea mea e ca a sutit cutitul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Aprilie 8, 2015 Partajează Postat Aprilie 8, 2015 Re: cutite suminagashi PM pentru inceput de sezon vanatoare te rog frumos sa imi spui und era postat te rog frumos ai dat de urma cutitului ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate