nissan4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT Ia sa vedem daca am inteles eu bine. Trebuie sa folosesc niste cuvinte cheie care sa transmita la nivel subliminal un impuls de cumparare a produsului de catre consumator. Cuvintele cheie cele mai promovate in reclame ar fi: PROMOTIE DISCOUNT IEFTIN ISTET REPEDE RATE (credit) BRAND Acum, eu ca consumator, dar si "comersant" disecand un pic problema , fac o mica "traducere" Promotie: Ia mustarul ieftin ca salamu' tot scump il cumperi Discount: Ia reducerea de +30% Ieftin: Ia una la pret de doua Istet: Nu are importanta de cat de prost esti, cumperi acest produs si dovedesti ca esti destept Repade: Cash & Carry= da banu' si pleaca odata Rate: Credit= cumpara produsul si o sa platesti de o sa iti iasa pe nas Brand: E DE FIRMA neamule. Fabricat in china dupa produsul original... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT problema e de abordare nu de a folosi anumite cuvinte in limbaj. spre exemplu in loc sa zici ce prost e clientul asta ca ma intreaba cat costa lucrarea ia sa gandim asa: domnu' clientu' la mine te costa x problema asta pentru ca folosesc piesa x care e scumpa/originala/etc. nu-ti recomand sa folosesti inlocuitorul y pentru ca din ce stiu nu tin/nu sunt fiabile etc. recomandarea mea de doctor de nissan este asta. acestea fiind intelese clientul atunci poate hotari. nu am nici o problema ca am fost la colegul unimog, singura problema dumneata ai avut-o cand ai zis ca-s arcurile invers. eu n-am cum sa-mi dau seama. legat de lista mea, da... am trimis o lista cu ce vreau facut la masina ca sa vad daca imi permit in acel moment sa fac ce vreau eu sa fac la ea. mi se pare normal si nu reusesc sa gasesc o greseala in logica mea. si da aceeasi lista a ajuns si la colegul de la brasov care a fost mai amabil si a avut macar disponibilitatea sa ma asculte, sa ma sfatuiasca si sa faca lucrarea. si daca te intereseaza la o lucrare extrem de scumpa in opinia mea, mi-a comandat setul de anvelope noi si suspensia fara sa-mi ceara vreun avans sau sa-si puna problema ca ramane cu ele pe stoc.... cred ca e si karma la mijloc daca te astepti sa patesti numai lucruri naspa numai lucruri naspa vei pati :). ah si piata nu e a cumetriilor. iti vine sa crezi sau nu, unii oameni chiar au abilitatea sa se imprieteneasca instant si sa vand iar altii nu. dumneata nu ai abilitatea de a vinde, e foarte usor sa-mi dau seama de acest lucru insa ai alte abilitati si nu consider un neajuns faptul ca nu stii sa vinzi. neajunsul este negarea, orgoliul si uneori(nu spun ca ar fi cazul aici pentru ca nu stiu) autosuficienta. Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT qumetre: VAND DISCOUNT - e la PROMOTIE - dau IEFTIN - Fii ISTET - servit REPEDE - poti in RATE= (credit) - e de fima =BRAND ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT @soimu: nu cred ca mai exista 50% pe nicaieri, de 100% nu mai vorbim. In aceasta etapa in care preturile de lista sunt afisate pe net si orice importator propriuzis traieste din discountul pe care il acorda reprezentantul fabricantului..... e greu de grezut ceea ce zici, poate pt marfa China .... nu stiu http://dino.sklep.pl/nowy/bebetto-magnum-srebrny-stelaz-2012-spacerowka-gondola-gratis-kurierhuggies-p-9532.html?zenid=68d183ad60888ad459e4dea351b44061 vs http://www.shopmania.ro/echipament-pentru-copii-si-bebelusi/p-carucior-magnum-bebetto-3-in-1-24149567 si ATENTIE, firma din Polonia de unde e linkul NU este producatorul... un zlot este un leu ca si exemplu nu va spun in tesco sau real, de unde toate produsele alimentare si non alimentare se duc spre jumatate din pretul de la noi forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT qumetre: VAND DISCOUNT Crede-ma, tabelul pe care mi l-ai trimis era stupid, in plus m-am prins ca l-ai mai trimis si pe la altii. De ce sa ma complic cu matali? Te defineai clar ca un client "problema" . Am ales sa las grijile si nervii pe care (potential) le vei genera ...altora. Deh, Imi rezerv dreptul sa imi aleg clientii. In ceea ce priveste stiinta mea de a vinde.... hmm, sunt patron de firma de cand erai matali prin clasa I-a, ma gandesc ca dupa 20 de ani de "patroneala" ce implica ceva vanzari, nu ma descurc chiar asa de rau .... in asa fel incat sa rada de mine un proaspat (eventual) absolvent de facultate ... ca dumneata. Succes in viata QUMETRE! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT @soimu : Las'o draq-ului , numai tu lipesai cu carucioarele de copii drept exemplu. Chiar nu stii sa faci diferenta ? Ce faci? compari pepenii cu lamaile? Acu o sa mai apara si altii cu diferente de preturi la salam sau la mingiile de ping-pong........... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT qumetre: VAND DISCOUNT Crede-ma, tabelul pe care mi l-ai trimis era stupid, in plus m-am prins ca l-ai mai trimis si pe la altii. De ce sa ma complic cu matali? Te defineai clar ca un client "problema" . Am ales sa las grijile si nervii pe care (potential) le vei genera ...altora. Deh, Imi rezerv dreptul sa imi aleg clientii. In ceea ce priveste stiinta mea de a vinde.... hmm, sunt patron de firma de cand erai matali prin clasa I-a, ma gandesc ca dupa 20 de ani de "patroneala" ce implica ceva vanzari, nu ma descurc chiar asa de rau .... in asa fel incat sa rada de mine un proaspat (eventual) absolvent de facultate ... ca dumneata. Succes in viata QUMETRE! O vorba inteleapta zice ca : "Daca elevii nu si-ar depasi profesorii, societatea n-ar mai evolua...." REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT Niciodata in viata n-am fost catalogat drept un client problema si sunt si larg la mana... Acum sunt considerat client problema pentru ca am cerut oferta de pret inainte de lucrare... Oare chiar sunt singurul care vede asta? In alta ordine de idei daca tot stiti problema masinii mele, sunt dispus sa platesc informatia daca 1: imi spuneti pretul inainte si 2: banii inapoi daca nu e asta problema :) ca test de fair play asa ;) Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: vand DISCOUNT Cumetre, din pacate nici in acest caz nu se poate spune un pret fix ca si cand ai cumpara o conserva de pe raft din simplul motiv ca pana nu se desfac piesele, nu se constata care si cate anume trebuie schimbate si nu se face constatarea integrala, n-ai cum sa stii un pret total, final. Iar daca tu ai pus problema la service doar asa cum ai mentionat mai sus, ti-as recomanda sa citesti si cum fac altii : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70977-SUPERSERVICE-AUTO-!-Ce-vrea-clientul-Ce-va-deranjeaza-cel-mai-mult-la-service-ul-unde-va-reparati-masina&p=794446&viewfull=1#post794446 Editat Octombrie 16, 2012 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT VAND DISCOUNT !!!!! Se pare ca ai mult discount de vanzare. Inseamna ca iar abuzezi de forum si desfasori activitati comerciale fara sa fi Vanzator Autorizat si sa platesti reclama. Stai ca vin cu chitantierul. :grin: Cum se trece discountul pe factura? In bucati, kilograme sau litri? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT m3. Brrrrr, deja ma ia cu fiori pe sira spinarii cand aud de chitantierul tau Boierule .... ! E o gluma evident ........ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: vand DISCOUNT qumetre: VAND DISCOUNT - e la PROMOTIE - dau IEFTIN - Fii ISTET - servit REPEDE - poti in RATE= (credit) - e de fima =BRAND Pt clientii seriosi, ofer GARANTIE DUBLA ! Adica ...nu mai dau garantie "pana la coltz" ci si de la coltz ....inapoi ! Atentie , daca "dati coltzul"............. nu mai puteti solicitata garantia ! Life rules ! Continuand ideea, inseamna ca ofer "life guaranty" ! Editat Octombrie 16, 2012 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
qumatru Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT De asemenea clientii sunt o categorie de oameni care nu apreciaza sa ti-o bati de ei ;) Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT De asemenea clientii sunt o categorie de oameni care nu apreciaza sa ti-o bati de ei ;) ????..... :oo REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT De asemenea clientii sunt o categorie de oameni care nu apreciaza sa ti-o bati de ei ;) Am auzit ca exista service-uri care dau in loc de discount vouchere la curve. Cica asta e cel mai beton discount mai ales ca se da in avans la plata avansului...dealul se face instant! Ia-o mai usurel ...si calmeaza-te! Viata e frumoasa, cerul e albastru, pasaricile zboara ... :grin: Question: Cine sunt clientii? :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marianw8 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT Nea Luigi zi ' ca nu erai in asteptarea ... discountului :ha: On , iarta i doamne ... pe toti , ca si pierd timpul aiurea . ...magaru' moare de drum lung si prostu' de grija altuia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT Pentru cei ce se cred in Star Trek si vor piese cu holograma "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: vand DISCOUNT Eh ... ca tot ne punem la multiplex e buna si asta: :ha: http://www.youtube.com/watch?v=IAWcL4D9Iw0 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: vand DISCOUNT azi am vandut doua ...... Care mai vrei neamuleeeeeeee..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: vand DISCOUNT azi am vandut doua ...... Care mai vrei neamuleeeeeeee..... Daca cumpar un discount primesc un rabat...? Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: vand DISCOUNT hm....Nea Luigi te inteleg .... fara a lucra in domeniul 4x4 sau auto dar avand un frate si foarte multi prieteni in domeniul auto pot spune 100% - reprezentantele auto au adaos-uri si de peste 200% ....nu va va veni sa credeti daca auziti niste cifre.... Nu numai in acest domeniu este foarte uzuala aceasta formula ....si vine dintr-un mangement slab (parerea mea)si o concurenta foarte mare la nivel de retaileri ...Carrefour...Altex...sunt multi si daca mai punem la socoteala si magazinele on-line.... Oamenii asa sunt invatati din tot comertzul care se intampla in jurul lor ....mancare , bautura , IT, ....unde daca nu ai un discount....nu se uita nimeni la tine pur si simplu cumpara fara sa mai gandeasca(vorbim de marea majoritate) - Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar este o realitate a pitetei in momentul de fata.....toate strategiile de marketing se rezuma la taiem pretul .....apoi se vaita ca nu mai fac bani..si mai dau 2-3 oameni afara sau mai taie de undeva.. Sunt enorm de multe situatii in care faci promotii de 10% si nu se uita nimeni la produs...trebuie sa faci 20-25-30% ...depinde de piata si de produs.. Din pacate asta este "educatia"primita zi de zi....in magazine, in revistele clientilor, pe on-line....si daca asa sntem invatati...cand dispar promotiile dispar si vanzarile ...apoi niste manageri iau foc ca u scazut vanzarile si se organizeaza instant o promotie cu TVA inapoi .... Uitati-va in jurul vostru si o sa vedeti ca totul are o reducere de pret, vedeti un pret taiat....s-a ajuns ca chiar nu mai conteaza ca de fapt nu mai este nici o reducere....foarte putini oameni stiu care era pretul acum 1 saptamana...sau ieri....dar azi "primesti o reducere" Farmaciile - lanturile de farmacii ofera carduri si apoi iti dau o reducere de 10% pe card si te bucuri.....UAU....dar daca te duci la o farmacie de cartier unde o farmacista vrea sa traisca mai bine si s-a privatizat ( ca mama de alfel) o sa observi ca de fapt cu toata reducerea lantului de farmacii si cardului lor tot cumperi mai scump decat in farmacia de cartier......si.....Lanturile prospera si deschid farmacie dupa farmacie.....Sa mai punem in calcul ca farmacistele din lanturi au targete de vanzari.....cand ar trebui sa primeze substanta activa.... Vorbeai de doctori....ai fi surprins cate din materialele de osteosinteza (ortopedie) sunt refolosite......si cati bani cer pe ele.... Si pe mine ma exaspereaza sa aud mereu ca a taiat cineva pretul in piata si toti ceilalti vin si cer disocunt sa se alinieze la pret....ca nu mai sunt competitivi Si pe mine ma exaspereaza sa aud ca toti cer cele mai ieftine produse - si inca o reducere si inca un discount..... Sunt convins ca in timp piata se va aseza usor usor, in piata vor rezista doar cei ce stiu sa mentina un echilibru, sa ofere calitate la un pret corect... Dar daca oamenii asta vor.....de ce nu le dai....creste preturile cu 10% cine nu discuta pretul si arunca cu banul foarte bine ...cine cere discount le poti oferi...si astfel ai si clienti multumiti faci vanzari/reparatii si toata lumea e happy.... Daca clientul asta vrea....schimba lista de pret ...si da-i...Clientul nostru - stapanul nostru... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: vand DISCOUNT Uitati-va in jurul vostru si o sa vedeti ca totul are o reducere de pret, vedeti un pret taiat....s-a ajuns ca chiar nu mai conteaza ca de fapt nu mai este nici o reducere....foarte putini oameni stiu care era pretul acum 1 saptamana...sau ieri....dar azi "primesti o reducere". A fost comica o faza la stiri, cand Emag a trambitat o noapte cu "reduceri mari", niste zeci de procente, iar un nene intervievat despre "oferte" a zis ca el urmarea sa-si cumpare un TV, si cand s-a dus sa profite de "marea reducere" a constatat ca reducerea reala era de doar cativa zeci de lei! :ha: Si spunea la TV: "Ieri pretul era xxx lei, acum scrie ca e xxxx lei, si redus, pretul e aproape la fel cu cel de ieri. Ce treaba e asta?" In Japonia feudala, managerul Emag ar fi trebuit sa-si faca sepuku in secunda 2! :grin: Treaba asta cu discountul si alte promotii, va disparea abia odata cu societatea de consum. Pana cand economia nu se va repune pe niste baze sanatoase si firesti, vom avea inca parte de tot felul de aberatii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Re: vand DISCOUNT ... sau pana "comerciantii" nu isi pun adaos de 400 % .... (ca sa poata avea de unde sa dea discount.....) "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Octombrie 27, 2012 Partajează Postat Octombrie 27, 2012 (editat) Re: vand DISCOUNT la un moment dat se va ajunge la fundul sacului.....pai afara mai vedeti promotii de acest gen... S-au repezit toti in SE Europei ca doar aici mai gasesc "guvizi" care inghit tot..... Ne civilizam, ne cresc pretentiile ...ajungem sa nu mai aruncam cu banii...si apoi lucrurile se vor aseza... Criza criza dar rezervele financiare in B au crescut din 2008 pana in 2012 cu 134%...Prahova 213% ....si tot asa.... Totul depinde de noi.... Editat Octombrie 27, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2012 Re: vand DISCOUNT Marfa ieftina de Galati, dai un ban si iei un brat ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate