sfatupopular Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Din primavara ma streseaza rau o gasca de porumbei...:old...s-au aciuit la mine pe balcon. Problema e ca fac o mizerie ingrozitoare...si pute.Intrebare...daca exista un crescator de asa ceva care stie sa-mi zica si mie cum sa scap de ei. Nu vreau sa-i otravesc...nu pot...doar sa-i sperii...sa nu mai vina la mine pe balcon. Am descoperit deja si 3 oua de porumbita...nici nu stiu ce sa le fac....cred ca o sa le arunc...poate nu mai au motiv sa vina. Daca stiti o metoda de a-i speria v-as fi foarte recunoscator...n-am nimic cu ei...dar sa se mute in alta parte. Culmea e cxa noaptea nu dprm la mine in balcon...nu stiu pe unde stau....de ce vin ziua?...ca nu tin cereale pe balcon ca sa-i atraga.:tk daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? ...daca exista un crescator de asa ceva care stie sa-mi zica si mie cum sa scap de ei. Nu vreau sa-i otravesc...nu pot...doar sa-i sperii...sa nu mai vina la mine pe balcon. Daca stiti o metoda de a-i speria v-as fi foarte recunoscator...n-am nimic cu ei...dar sa se mute in alta parte. :tk Crescator de asa ceva nu exista. Inteleg ca nu ai balconul inchis. Atarna doua -trei straifuri de jaluzezele verticale sau alte carpe si nu vei mai avea probleme cu aterizarea lor. P.S. Descoperirea celor 3 oua de porumbita e sublima Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? http://www.youtube.com/watch?v=SC6OeeStMkI Sigur sunt porumbei si nu gugustiuci....? Porumbeii, de obicei, nu sunt salbatici sa cuibareasca pe unde apuca..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? http://www.youtube.com/watch?v=SC6OeeStMkI Sigur sunt porumbei si nu gugustiuci....? Porumbeii, de obicei, nu sunt salbatici sa cuibareasca pe unde apuca..... Porumbeii corciti, numiti si gutani, cuibaresc in toate locurile pustii sau linistite, vezi mansarde, poduri nelocuite, balcoane nefolosite, sau alte cotloane. Si vin cu un exemplu concret. Aveam pe balcon un dulap si pe el o anvelopa pe care trebuia la o adica sa o predau la schimb cand cumparam una noua. In ea a fost facut un cuib de porumbei. Am asteptat sa creasca puii si am inlaturat anvelopa. Asta a fost tot. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 (editat) Re: creste cineva porumbei? http://www.youtube.com/watch?v=SC6OeeStMkI Sigur sunt porumbei si nu gugustiuci....? Porumbeii, de obicei, nu sunt salbatici sa cuibareasca pe unde apuca..... Porumbeii corciti, numiti si gutani, cuibaresc in toate locurile pustii sau linistite, vezi mansarde, poduri nelocuite, balcoane nefolosite, sau alte cotloane. Si vin cu un exemplu concret. Aveam pe balcon un dulap si pe el o anvelopa pe care trebuia la o adica sa o predau la schimb cand cumparam una noua. In ea a fost facut un cuib de porumbei. Am asteptat sa creasca puii si am inlaturat anvelopa. Asta a fost tot. :ha:...ce sa inteleg?....imi trebuiesc termopane?...sau ma fac avocat?...:ha: 1 Astral...nu stiu ce sunt...oricum seamana cu porumbeii...nici nu stiu daca pot sa-i prind in poza...ca i-am cam speriat... 2Pitonul...sa le stric cuibul?...crezi ca nu mai vin?...eu stau la 8...astia de la 7 au pus niste graunte rosii pe balcon....ceva asemanator cu alea de soareci...cred ca au murit cativa...dar restul s-au mutat la mine. Nu pot sa le pun otrava...eu nu pot sa-mi tai gainile din curte...(chem vecinii)...nu stiu ce fac sa scap de ei...fara decese. Oricum....:tk ps...maine o sa pun si poze cu ouale....ca alea nu fug cand ma vad,...:ha: Editat Octombrie 16, 2012 de sfatupopular ps daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? La alegerea ta.....daca pui termopane, nu mai intra, daca te faci avocat, ii dai in judecata pentru incalcarea proprietatii......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? La alegerea ta.....daca pui termopane, nu mai intra, daca te faci avocat, ii dai in judecata pentru incalcarea proprietatii......:ha: :ha:....da...nu stiu ce sa zic...mai bine ii dau in judecata...nu sunt adeptul termopanelor la balcon...e ultimul loc unde mai fumez si eu o tigara linistit...prefer sa o impart cu ei...si dupa...le fac reclamatie la administrator...sa-i evacueze...ca-mi polueaza aerul...:ha: daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? Ia bre cu imprumut o pisica de la cineva ... Dupa ce scapi te scapa de porumbei iei si pisica de coada si o arunci peste balcon ca asta sigur nu va mai putea zbura inapoi. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 16, 2012 Partajează Postat Octombrie 16, 2012 Re: creste cineva porumbei? Si inainte sa arunci pisica invarte-o de doua-trei ori ca sa fii sigur ca nu mai vine. Ca poate prinde dragan de casa si scapi de dracu' si dai de tasu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: creste cineva porumbei? Deci sunt porumbei nu gugustiuci (sau cum se zice).Acestia din urma gugu isi mai fac cuib prin balcoane dar sunt cuminti eu sunt la a 3-a generatie de pui si nu am avut probleme cu ei doar ca asta vara la ora 7 imi cantau pe balustrada in rest nu fac mizerie deloc... nu stiu pe unde se gainateaza treaba lor eu le dau de mancare si atat.Anul asta s-au mutat in pomul din fata pentru ca am facut ceva amenajeri in balcon. In schimb porumbei gunoieri de oras sunt foarte deranjanti.Un prieten a avut o gasca de vreo 7 care in 2 saptamani l-au terorizat adio rufe pe balcon, masute, scaune, geamuri deschise, intrau pana si in casa etc.Nu spun ce metoda a ales ca sa scape de ei. Solutii:plasa gen tantari pe tot balconul, diverse sperietori (avea unul la o casa in dorobanti o sirena care urla la 10 minute imitand o pasare de prada era groaznic pana la urma s-au dus vecinii peste el :)), aparat cu ultra sunete, bec puternic cu senzor de miscare, sau iti dresezi un soim :D Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 (editat) Re: creste cineva porumbei? Eu am avut succes cu asa ceva: http://www.relaxdays.de/Garten/Gartengeraete/Tierschreck/Taubenschreck_Rabe_-_schwarz_stehend_40cm_i191_1587.htm Editat Octombrie 17, 2012 de Patrolator Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Octombrie 29, 2012 Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: creste cineva porumbei? ai rezolvat ceva cu gasca ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sfatupopular Postat Octombrie 29, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2012 Re: creste cineva porumbei? ai rezolvat ceva cu gasca ? Astept cu nerabdare o cioara din plastic...ceva ce mi-a recomandat PATROLATOR...ii multumesc pe aceasta cale:tk Saptamana asta ar trebui sa-mi ajunga....va tin la curent. Abia astept sa o pun pe balcon. daca n-am putut sa ma fac samurai...mi-am luat unul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate