Max Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 La multi ani pentru Nicu Iorga! Numai bine si multa sanatate din partea noastra. :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La Multi Ani! Sa ai parte de bucurii si sanatate! :Gr :k Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! Ohooooooo.......e cu "schimbare de prefix"........ La multi ani Fabian :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! LA MULTI ANI...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La Multi si Fericiti Ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! LA MULTI ANI !!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La multi ani! Dreamer's? :mrgreen: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La Multi Ani !!!!!!!! Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La multi ani si multa sanatate "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La multi ani, sanatate si noroc.. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 29, 2008 Partajează Postat Aprilie 29, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La Multi Ani....sa fii fericit...sanatos.....si sa traiesti viata la maxim..... :2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionut73 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! sa fii sanatos si vesel bah! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! Meris mult pentru urari!...am lipsit cateva zile fiindca mi-am reparat cazanul si l-am bagat in probe...de azi am coborat din munti...si-s apt pt un "dreamers". Ink o data multumiri si va urez aceleasi ganduri bune :hi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! Meris mult pentru urari!...am lipsit cateva zile fiindca mi-am reparat cazanul si l-am bagat in probe...de azi am coborat din munti...si-s apt pt un "dreamers". Ink o data multumiri si va urez aceleasi ganduri bune :hi Sa inteleg ca ai fost la Sibiu si nu m-ai sunat? :bx Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
catagsm Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La multi ani !!!!!! :k Terrano II 2,4 benzina 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! La multi ani ! :x :banana :banana :banana :banana :banana www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: La multi ani pentru Nicu Iorga! Meris mult pentru urari!...am lipsit cateva zile fiindca mi-am reparat cazanul si l-am bagat in probe...de azi am coborat din munti...si-s apt pt un "dreamers". Ink o data multumiri si va urez aceleasi ganduri bune :hi Sa inteleg ca ai fost la Sibiu si nu m-ai sunat? :bx aveai tel inchis :twisted: las ca te prind eu data viitoare...oricum eram pe graba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate