Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

HALLOWEEN - cum ne decoram masina?

Patrolator

Postări Recomandate

Re: HALLOWEEN - cum ne decoram masina?

...soacra pusa sa numere turatia cardanului la 80 la ora pe timp de noapte...daca e nevoie montez si un neon pe rosu sub masina,nu de alta,dar sa fiu eu sigur ca numara toate turele:wink:

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu de Halloween decorez masina doar la interior. O iau pe soacra-mea cu mine...

:ha::ha::ha:

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Pai in primul rand nu ne apartine, noi avem noaptea sf andrei. Asa cum nici Valentine ’s Day nu ne apartine, pt ca noi avem Dragobetele.

De ce nu sarbatorim ce e al nostru? pentru ca noi trebuie sa imprumutam de la unii a caror istorie mult mai mica fata de a noastra si ale caror traditii si obiceiuri sunt un ghiveci imprumutat de la alte popoare, dar care au un simt comercial al naibii de bun.

Pe langa faptul ca poporul roman s-a tembelizat, OTeVizat, CANCANizat acum mai urmareste si "visul american"( americanii fiind oricum niste ... tot ce zboara se mananca ).

Link spre comentariu

Sarbatoarea asta "tâmpita"* se numea în Imperiul Roman (o "tara" care a fost "inventata" înaintea U.S.A.) Ziua Pomona, la celtici (niste apasi europeni) era festivalul Samhain, iar la creștini Sărbătoarea Tuturor Sfinților.

*TÂMPÍT, -Ă, tâmpiți, -te, adj. 1. (Adesea substantivat) Prost, idiot; nerod, stupid, tâmp (1). ♦ Buimăcit, năucit, amețit, zăpăcit. 2. (Înv.) Tâmp (2). – V. tâmpi.

Sursa: DEX '98 (1998)

Mai multe detalii:

http://ro.wikipedia.org/wiki/Halloween

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Cer scuze ca n-am pus ghilimele cand am atribuit lexemul "tampit/a" cui nu trebuie... credeam ca se va intelege ce trebuie.

Ideea era oricum alta... DE CE SA PRELUAM sarbatorile americanilor cand le avem si noi pe ale noastre? si am dat exemplu Dragobetele(Valentine ’s Day la americani) si Noaptea Sfantului Andrei (Halloween la americani).

Link spre comentariu

Nici o problema :h5 ,credeam ca ai "ceva anume" împotriva acestei sarbatori si eram curios.

În alta ordine de idei, cu globalizarea asta, se pare ca se globalizeaza si unele sarbatori.

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

:h5

N-am nici o problema. La naiba...chiar le petrec si eu cu prietenii, e un motiv de socializare, petrecere, etc. Doar ca nu-s de acord ca petrecem sarbatorile lor, cand am putea f bine sa le petrecem pe ale noastre :)

Link spre comentariu

:h5

N-am nici o problema. La naiba...chiar le petrec si eu cu prietenii, e un motiv de socializare, petrecere, etc. Doar ca nu-s de acord ca petrecem sarbatorile lor, cand am putea f bine sa le petrecem pe ale noastre :)

Si cine (sau ce) te opreste sa le sarbatoresti pe ambele....?

Link spre comentariu

@astral: Tie iti place sa petreci singur? :no

Mass media ani la rand au promovat aceste sarbatori incat si cei de la gradinita stiu de ele. Probabil suna mai frumos si tot ce e strain e mai bun.

Daca am fi avut mai multi oameni de cultura, valori chiar si oameni normali prin mass media probabil am fi sarbatorit toti varianta romaneasca si in plus de asta fiecare om, de la cel mai mic la cel mai mare ar fi putut invata lucruri mult mai interesante. Dar nah, bianca, crudu, sanziana, maruta, acces direct si tufaru sunt the best :ha:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare