Tuareg Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Salut, Am de montat niste cauciucuri pe un L200 cu care plec in ianuarie pana in Africa. Am de mers: - 2500 km pe asfalt in europa (fiind ianuarie probabil cu ceva zapada) - 4000 km pe asfalt in africa - probabil cam distrus si fierbinte - 1000km pe piatra - drumuri pietruite, uscate prin munti - cateva zeci de km pe nisip Vreau sa iau BF Goodrich AT la mana a doua care arata inca bine. Ce ziceti? Fac fata la toate categoriile de teren de mai sus? Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Daca le vei lua NOI, da, te poti baza pe ele.... http://www.offroaders.com/tech/AT-MT-Tires/BFG-All-Terrain-TA-KO.htm REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Merg si AT-urile de la BFG....dar m-as orienta un pic si la General Grabber AT2..... la asa un drum e mai sanatos sa incalti masina cu opinci noi...nu de alta...dar sa nu te imprietenesti cu bastinasii din cauza lor:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Daca le iei sh atentie la vechimea lor, pot arata bine dar sa fie vechi si atunci cauciucul devine mai tare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Merg si AT-urile de la BFG....dar m-as orienta un pic si la General Grabber AT2..... la asa un drum e mai sanatos sa incalti masina cu opinci noi...nu de alta...dar sa nu te imprietenesti cu bastinasii din cauza lor:grin: Hm... Grabber AT2 nu sunt ranforsate... buba mare In rest teoria clasica suna asa: 4 noi sau aproape noi si o rezervara ok. sau 6 cat de cat ok TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Salut la arabeti masinile cu care se faceau excursiile in desert erau echipate cu cauciucuri HT highway terain. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Vrei sa faci 15.000km (dus-intors) in opinci? Temperaturi mari ziua si mici noaptea? Esti curajos tare sa pleci la drum cu anvelope deja uzate. Eu zic sa-ti cumperi anvelope noi daca nu vrei sa ai o grija in plus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuareg Postat Octombrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Am rezolvat cu cauciucurile. Am luat de la un tip de pe forum 8 buc BF Goodrich AT. Cand au ajuns am avut surprinderea sa vad ca sunt aproape noi (cel putin 6 dintre ele, cate imi trebuie mie)...arata foarte bine, se comporta bine...sper sa ma tina 50.000 km. Multumesc de informatii. Mi-au fost de mare ajutor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2012 Partajează Postat Octombrie 25, 2012 Re: Anvelope pentru Africa Ce DOT au ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tuareg Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Re: Anvelope pentru Africa 3410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Claudiu Jeep Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Anvelope pentru Africa eu am vazut chiar astazi cauciucurile si vor tine cu siguranta. sun ca si noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate