georgei23 Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Poate sa-mi zica si mie cineva va rog, ce fel de agent de racire sa pun in instalatia de AC a unui MK2 3000 12v 1993? Am fost la un service de incarcare unde au incercat sa ii puna R134, dar nu se potrivea capul furtunului lor la "valva" de umplere cu freon a masinii si au renuntat. Am fost in alta parte si mi s-a spus ca valva de incarcare cu freon e pentru tipul vechi de agent, R2 parca, si m-au trimis in alta parte, dar nici tipul nu era 100% convins........ Cum as putea sti sigur ce fel de agent de racire trebuie sa pun in ea? M-am uitat pe sub capota la diversele tablite, dar nu am gasit informatia asta. Masina pare a fi cumparata de noua in 1993 din Germania, importata tot atunci in Ro, si intreaga instalatie de AC pare originala. Multumesc! Editat Octombrie 20, 2012 de Astral http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 20, 2012 Partajează Postat Octombrie 20, 2012 (editat) Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 Cum as putea sti sigur ce fel de agent de racire trebuie sa pun in ea? De regula, un atelier specializat are acces la o baza de date in care se gasesc pentru fiecare model de masina tipul de agent de racire si cantitatea necesara. Daca nu s-a potrivit cupla de R134 la valva masinii tale, mai mult ca sigur ai in masina R12 (adica freon), gaz la care s-a renuntat de ceva vreme. Cel mai bine ar fi sa consulti manualul masinii, acolo ai precis informatiile necesare (si multe alte chestii utile). LE: mai sunt numai cateva ateliere in Bucuresti care utilizeaza freon R12 Editat Octombrie 20, 2012 de teddybear It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
roly Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 M am lovit de aceeasi problema. Agentul folosit inainte era freonul vechi si toxic. Pentru problema valvelor rezolvarea a fost montarea unor adaptoare, s a facut la sibiu in atelierul cu pricina. De bagat am bagat agentul normal 134a parca dar mi a crapat compresorul dupa 2 luni :wtf1: pe care l am lasat asa deoarece n am circulat mai deloc cu ea vara aceasta 0763651150 / suzukivitararo@yahoo.com http://www.suzuki-vitara.ro / http://www.market4x4.ro Kituri Suspensie Si BodyLift Suzuki Vitara, Jimny, Daihatsu Feroza, Mitsubishi Pajero, L200, Opel Frontera Scuturi Protectie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 M am lovit de aceeasi problema. Agentul folosit inainte era freonul vechi si toxic. Pentru problema valvelor rezolvarea a fost montarea unor adaptoare, s a facut la sibiu in atelierul cu pricina. De bagat am bagat agentul normal 134a parca dar mi a crapat compresorul dupa 2 luni :wtf1: pe care l am lasat asa deoarece n am circulat mai deloc cu ea vara aceasta Asta e rezultatul inevitabil al unei "tziganii" facute doar sa ia banii clientului! Stiu ca se poate face conversia unei instalatii pe freon intr-una pe R134, insa, pe langa valve, se mai schimba cateva mici "maruntisuri", concomitent cu o curatare serioasa a instalatiei. Operatia in sine nu dureaza mult, dar este peste costul unei umpleri cu freon, astfel ca cei mai multi utilizatori prefera varianta a doua, cel putin deucamdata. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 (editat) Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 Cand se trece de la R12 la R134a se schimba si uleiul din compresor. Pentru aceasta operatiune nu e suficienta o masina "inteligenta" (care de cele mai multe ori se pacaleste singura), ci se recomanda demontarea compresorului si golirea sa prin "rasturnare". De preferat, e sa se schimbe si filtrul, ala cu ochi, de langa radiatorul de clima. Daca nu sunt pierderi, care se verifica cu azot, nu cu aer, se incarca instalatia cu ulei si R134a. Editat Octombrie 21, 2012 de Marse Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 Am gasit pe cineva care are R12, miine ma duc sa fac operatiunea de umplere, dat vream sa fiu sigur ca asta e ceea ce trebuie bagat in compresor. Conversia la R134 e cealalta solutie, dar presupune demontarea compresorului si curatarea intregii instalatii + ceva peisa/ filtru parca care costa vreo 80 de euro.... http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 Cunosc si eu pe cineva care are orice freon. De ce nu il bagi la vara urmatoare ? http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 Cunosc si eu pe cineva care are orice freon. De ce nu il bagi la vara urmatoare ? Vreau sa imi dezabureasca geamurile iarna :grin: Cit timp a fost masina ta, i-ai completat vreodata freonul? http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Agent racire A/C la MK 2 3000 1993 Vreau sa imi dezabureasca geamurile iarna :grin: Cit timp a fost masina ta, i-ai completat vreodata freonul? De regula, freonul "dispare" din doua motive: ori se fisureaza instalatia, ori AC-ul este nefolosit multa vreme si se usuca garniturile. Daca la verificarea facuta in mod normal inainte de umplere instalatia nu prezinta pierderi, trebuie umpluta si utilizata cel putin 10-15 minute pe luna ca sa nu se usuce garniturile. Odata uscate acestea trebuiesc inlocuite... si e ceva mai costisitor:wink: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate