silvones Postat Octombrie 21, 2012 Partajează Postat Octombrie 21, 2012 Salutare, Pe scurt: urcare abrupta urmata de o coborare scurta care ascundea o mare buturuga. Lovitura 1 in traversa puntii fata, salt usor in aer si aterizare pe cutia de transfer. Rezultat: suport stanga rupt din carcasa. A sudat cineva asa ceva? Am vreo sanasa sa tina sau mai bine caut o carcasa noua sau un reductor complet? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Am spart cutia de transfer Salutare, Pe scurt: urcare abrupta urmata de o coborare scurta care ascundea o mare buturuga. Lovitura 1 in traversa puntii fata, salt usor in aer si aterizare pe cutia de transfer. Rezultat: suport stanga rupt din carcasa. A sudat cineva asa ceva? Am vreo sanasa sa tina sau mai bine caut o carcasa noua sau un reductor complet? deasta de cele mai multe ori e bun un scut calumea :) raspunsul meu este cauta o carcasa si pune carcasa calumea nu sudura, motivul e ca acea cutie de transfer se "tine" doar in acele 2 puncte laterale care sunt de rezistenta as putea spune si o sudura chiar daca ar acoperi gaura aferenta nu ti-ar oferi rigiditatea si rezistenta structurala asteptata. apoi cred ca cel mai bun lucru este sa faci un scut pentru CT care sa te protejeze pe viitor. eu mi-am facut ceva de protectie dar e la modul empiric si nu prea estetic dar care si-a dovedit utilitatea in competitie :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Am spart cutia de transfer daca vrei sa mai folosesti masina in off road, ....nu te complica cu suduri ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Am spart cutia de transfer eu am sudat la cineva in rm valcea cu argon-aluminiu suportii de la grupul fata si de 2 ani nu am probleme,omul a dat garantie la lucrare si a zis ca nu se va mai rupe de unde a sudat el...poate din alta parte da:sc Trebuie sa demontezi centralul si sa vezi ce stricaciuni sunt pe acolo,cat de mare este ruperea,daca e grav=alta carcasa. Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvones Postat Octombrie 22, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Am spart cutia de transfer Multumesc pentru idei, incep prin a cauta carcasa noua. Organele par intregi, cupleaza corect reductorul si blocajul, e doar o gaura in locul suportului. Cutie completa cred ca e cam scumpa iar sudura cred ca depinde mult de mester... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Am spart cutia de transfer Multumesc pentru idei, incep prin a cauta carcasa noua. Organele par intregi, cupleaza corect reductorul si blocajul, e doar o gaura in locul suportului. Cutie completa cred ca e cam scumpa iar sudura cred ca depinde mult de mester... vorbeste cu @niva de pe forum poate te ajuta el,poate are din greseala si carcasa de central.multa bafta!!:h5 Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 22, 2012 Partajează Postat Octombrie 22, 2012 Re: Am spart cutia de transfer Cauta si la cei din Cluj (http://www.pieselada.ro), intr-o perioada aduceau si cutii de transfer. Ai sanse sa gasesti la ei ceva convenabil. cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobylykus Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Am spart cutia de transfer Da, la Cluj stiu ca aduc si unele piese SH. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silvones Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Am spart cutia de transfer Da, am incercat la Cluj, au avut reductor complet SH dar s-a dat deja. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Re: Am spart cutia de transfer fiodor la obor sau dai o fuga la chisinev! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Niva Luci Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 (editat) Re: Am spart cutia de transfer trec eu astazi pe la un rusnac din piata care mai aduce piese....vb cu el si iti spun daca se poate rezolva ceva,eventual sa-mi zica un pret sa ai o comparatie, ca nimeni nu stie ce valoare are !!! Eu am mai luat de la el maruntisuri,dar sa vedem ce zice de carcasa aceasta:h5 am vorbit acum cateva minute cu @niva si are dif central cu totul,eventual il poate face si pe al tau tel este 0763 638 882,dupa ora 16 sa suni ca atunci este mai liber. Am avut onoarea sa ma intalnesc cu dansul acum 2 sapt la brasov,un om de nota 100,am luat si ceva piese de la dansul si am vorbit de rusoaice cateva ore.Recomand cu placere pe acest om oricui are nevoie de informatii sau indrumari in diferite proiecte cu "lazile" Sa auzim de bine!:cl Editat Octombrie 23, 2012 de Land Niva Luci Land Niva Luci WWOC-VALCEA X-TREME OLANESTI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate