perceandy Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Ma poate ajuta cineva spunandu mi de unde pot cumpara relee pentru un troliu rotfuchs de 13000? STIMA SI RESPECT! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: PROBLEME relee troliu rotfuchs 13000 180 ron releu tip industrial transport si tva incluse in acest pret . Eu le am folosite la Best Winch si sunt Ok. http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perceandy Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: PROBLEME relee troliu rotfuchs 13000 Multumesc pentru sfatuire,te rog sa i mi spui de unde sa il comand cred ca saptamana viitoare ,pana fac rost de ceva finante pentru asta! STIMA SI RESPECT!!!:tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Octombrie 28, 2012 Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: PROBLEME relee troliu rotfuchs 13000 Pai tocmai ce ti-a raspuns @calinvas ... pret si transport ... la el le comanzi ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perceandy Postat Octombrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2012 Re: PROBLEME relee troliu rotfuchs 13000 Multam fain!,eu sunt mai cu capu in nori! STIMA SI RESPECT!!!:tk:tk:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perceandy Postat Noiembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2012 Re: PROBLEME relee troliu rotfuchs 13000 Foarte multumit de releu,a fost montat si probat. RECOMAND:tk:tk:tk STIMA SI RESPECT!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate