ssrli Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 (editat) Stie cineva o firma ok care se ocupa de coletarie Anglia - Romania, cu depozit in Anglia? Am ceva lucruri de cumparat si caut o solutie mai low-cost. Editat Octombrie 30, 2012 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 30, 2012 Partajează Postat Octombrie 30, 2012 Re: Transport colete Anglia - Romania ? Eu pentru a trimete niste cutii de viteze am folosit Delamode Logistic. Am un prieten acilo si te pot pune in legatura ca sa te interesezi de costuri. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Octombrie 31, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Transport colete Anglia - Romania ? Multumesc pentru oferta. Pe moment am discutat cu cei de la http://www.crespocom.com, sper sa fie ok. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Transport colete Anglia - Romania ? Poate ar fi bine sa fie mutata discutia la Bursa de transport /Cereri de transport. Ma gandesc ca aceste info or mai fi necesare si altora. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate