DAGTOYOTA Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 toyota are tot ce trebuie sa aiba o masina de off road extrem pun doar poze ca datele tehnice nu mai conteaza asa arata la inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 30, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut urmatoarele etape Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 30, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut next Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Aprilie 30, 2008 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut cer scuze pt calitatea pozelor o sa mai pun si poze facute mai ok si pe lumina masian a esit beleaaaa :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Bravo o iesit fff fain,! Numa buna de Arad cu atatea proiectoare!! bafta Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut la Buzau o udam! (cu noroi) :grin: :banana KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Felicitari!!!!!! se vede acolo multa munca si ambitie, Sa iti traiasca BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Foarte misto a iesit............felicitari sincere bravo bravo :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut din cele ce nu se vad: - suspensie OME - bucse OME - blocanti ARB fata+ spate, compresor - trolii Warn 9.5 XP fata+ spate - 35' -uri Simex Extreme+ flanse - Terratrip 202+ - Garmin 276 c ce se vede: mana lui Sorin Covaliu ... :1 KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Aprilie 30, 2008 Partajează Postat Aprilie 30, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut la Buzau o udam! (cu noroi) :grin: :banana neee ,,,,udam si cu noroi in rest numai greutatea ei(din acte) in bere,,,rece,,,!! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Frumos ! :1 :h5 www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Levo Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Impresionant! Succese! :banana http://www.offroadtranssylvania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut la cum arata mi-e mila de ea cand ma gandesc cate o asteapta... :fk @pepi: sa stii ca totusi greutatea ei din acte in bere ma avantajeaza :grin: as vrea eu sa aiba atatea kg cu toate acareturile pe ea dar sa inteleg ca ai renuntat la palinca?? :dr :grin: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut extraordinara transformarea, sa-ti traiasca !!!! spune-mi ca ai motorul de 3.0 .... :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Bravo Sorine,frumoasa lucrare :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Mai 1, 2008 Partajează Postat Mai 1, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut spune-mi ca ai motorul de 3.0 .... vine el, vine curand :grin: deocamdata doar cel de 2.5 cu intercooler si cred c-am sa-i schimb turbina pana atunci :wink: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut respekt ....sa te tie mult si bine .... :1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
landy Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut pentru a cata oare nu se dezminte Covaliu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Mai 2, 2008 Partajează Postat Mai 2, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut ma bucur ca va place, dar masina e inca in atelier cateva zile ptr maruntisurile finale.. iar cand iese merita niste poze facute cum trebuie si nu cu telefonul :grin: cel putin asa spune artistul sef KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuplaton Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Superba masina, sincer cam cat te-a costat masi si modificarile ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Superba masina, sincer cam cat te-a costat masi si modificarile ? Multam'! Sincer zilele astea socoteam ca s-au cam dus vreo 26-27 mii (masina+modificari) Tocmai a primit inima noua de 3 litri. In seara asta am iesit prima oara si e super :grin: Mai ales ca am usurat masina si am si rapoartele scurte.. E altceva, cei care il au stiu. Acum astept Buzaul sa vad cum se va comporta.. KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
trooper Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Bravo, intr-adevar a iesit... BELEA! Toyota FJ40 - 4,2 - benzina Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007; Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99, Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86, Tico SX '99 scuter Kimco 49 cmc Ocean Kayak - Malibu Two XL www.orr.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Super lucrare, felicitam atat proprietaru' cat si.......... artistu' ! :h5 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KYK Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut super frumos, :1 , bravo ! intrebare : in laterale roll cage-ul e prins de sasiu ? DEFENDER 110 Pickup http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut cum ati rezolvat cutia sa se pupe cu motorul? bellhouse nou? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate