silviud Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut KYK: da, peste tot e prins de sasiu air_wolf: se potriveste carcasa de la ambreaj de la una la alta, vine perfect KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut cateva poze din pacate tot cu tel.. KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut cateva poze din timpul verificarii traseelor de la Bucovina KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut poze KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 20, 2008 Partajează Postat Iunie 20, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut crash test roll-cage Bucovina NCAP 7*+ adica mai mult ca beton :ha: KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut frumos animal !!! sa-l stapaniti sanatosi si sa va aduca acasa pe roti !!! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DAGTOYOTA Postat Iunie 22, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut ma gindeam ca ultima poza nu o so pui :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Iunie 22, 2008 Partajează Postat Iunie 22, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Ce suspensie are? Cam cu cat este inaltata? Supeeeer masina!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Ce suspensie are? Cam cu cat este inaltata? Supeeeer masina!!! arcuri + telescoape + bucse ome nu stiu cat s-a inaltat, are 35-uri asa ca oricum am decupat aripile cat am putut KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut Bravo Silviu! Na amu sa te vad!! Hai la munca cu ea,nu mai ai nici un motiv sa chiulesti de la etape. Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud Postat Iunie 23, 2008 Partajează Postat Iunie 23, 2008 Re: o noua TOYOTA s-a nascut asa-i! amu sa ma vad si eu! :grin: destul am calarit muntii, mai tre sa trec si la treaba! oricum Rasty mere numai la podium :grin: , dar am concurenta mare (Danilevici si-a facut troca fulg si o sa zboare pe deasupra, si-asa-i zmeu de zmeu! :ha: ) ne vedem la Buzau,nu? KTM 350 EXC-F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate