acipmobile Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 (editat) am si eu o intrebare legat de arcuri fata samurai se poate pune o foaie in plus pe fata al meu are 3 foi pe spate si 3 pe fata e din primele tipuri din 84 batrin rau dar merge acum pun arc cu 4 foi spate pot sa pun si pe fata o foaie de arc sa fie 4 si pe fata ? daca stie cineva si daca a pus ? Editat Octombrie 31, 2012 de acipmobile Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cj01Fiz Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: O foaie de arc in plus ? Salut. Da... poti sa pui 4 foi si pe fata... nu are nimica :) cam toata lumea mai pune cate una in plus... cel putin ce-i care se dau in teren cu veveritele :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: O foaie de arc in plus ? am si eu o intrebare legat de arcuri fata samurai se poate pune o foaie in plus pe fata al meu are 3 foi pe spate si 3 pe fata e din primele tipuri din 84 batrin rau dar merge acum pun arc cu 4 foi spate pot sa pun si pe fata o foaie de arc sa fie 4 si pe fata ? daca stie cineva si daca a pus ? Poti pune o foaie in plus fara nici o grija, se inalta si masina cu ocazia asta si dezavantajul este ca o sa scuture mai tare.:grin: Vezi de care foaie pui , ideal ar fi tot de Samurai si n una obosita ca iar o sa se lase masina. Am de vanzare la 140 euro setul TVA inclus. Iti trebie 2 seturi : fata si spate.:h5 Stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acipmobile Postat Noiembrie 1, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Re: O foaie de arc in plus ? multam fain domnilor! maine intru in lucru daca tot s-a rupt una pe spate acum pun 4 foi pe fata si 4 pe spate si dupa duminica o sa scriu cum merge ori cum scutura samuraiu stiu asta, numai ca no...sint cam lasate arcurile daca mai pun una o sa vad. Editat Noiembrie 1, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: O foaie de arc in plus ? Spor la treaba. Si eu am avut o foaie in plus pe fata la samuraiu' vechi. A ajutat muuult pentru ca aveam si troliu si nu vroiam sa rame cu botu-n pamant :wink: Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ghermat Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: O foaie de arc in plus ? eu am pe fata cite una in plus iar pe spate cite doua , am troliu si pe fata si pe spate iar de scuturat scutura la fel ca inainte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: O foaie de arc in plus ? Noi am avut arcuri de cabina Mercedes 608. O singura foaie era mai buna decat cele 3 originale si erau si mai confortabile...Cu 4 foi o sa fie cam rigid ... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate