Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O foaie de arc in plus ?

acipmobile

Postări Recomandate

am si eu o intrebare legat de arcuri fata samurai se poate pune o foaie in plus pe fata al meu are 3 foi pe spate si 3 pe fata

e din primele tipuri din 84 batrin rau dar merge acum pun arc cu 4 foi spate pot sa pun si pe fata o foaie de arc sa fie 4 si pe fata ? daca stie cineva si daca a pus ?

Editat de acipmobile
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: O foaie de arc in plus ?

am si eu o intrebare legat de arcuri fata samurai se poate pune o foaie in plus pe fata al meu are 3 foi pe spate si 3 pe fata

e din primele tipuri din 84 batrin rau dar merge acum pun arc cu 4 foi spate pot sa pun si pe fata o foaie de arc sa fie 4 si pe fata ? daca stie cineva si daca a pus ?

Poti pune o foaie in plus fara nici o grija, se inalta si masina cu ocazia asta si dezavantajul este ca o sa scuture mai tare.:grin:

Vezi de care foaie pui , ideal ar fi tot de Samurai si n una obosita ca iar o sa se lase masina. Am de vanzare la 140 euro setul TVA inclus. Iti trebie 2 seturi : fata si spate.:h5

Stima

Link spre comentariu

multam fain domnilor! maine intru in lucru daca tot s-a rupt una pe spate acum pun 4 foi pe fata si 4 pe spate si dupa duminica o sa scriu cum merge ori cum scutura samuraiu stiu asta, numai ca no...sint cam lasate arcurile daca mai pun una o sa vad.

Editat de Astral
Link spre comentariu

Noi am avut arcuri de cabina Mercedes 608. O singura foaie era mai buna decat cele 3 originale si erau si mai confortabile...Cu 4 foi o sa fie cam rigid ...

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare