adi200100 Postat Februarie 14, 2014 Partajează Postat Februarie 14, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el cu mana sau daca sunt blocate cu un cleste /patent prin rotire stanga dreapta pana se deblocheaza....nu strange tare de ele nu au filet... 1 Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosd13 Postat Februarie 18, 2014 Partajează Postat Februarie 18, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el Sau cu flexul daca e cazul :) Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mincu_marian Postat Februarie 19, 2014 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2014 Re: Samuraiul meu ... Discutii despre el Am desfacut inca o data tamburii si am descoperit ca autoreglajul sabotilor nu prea-si facea treaba, asa ca am inversat arculetul sa traga catre interior. Am sters cu diluant sabotii si am facut putina curatenie cat am putut acolo. I-am sters un pic cu smirghel dupa care am montat totul la loc. Am aerisit franele pe spate si frana tine perfect. La aerisirile diferentialelor am gasit capacelul celui din spate gripat. Era plin de rugina, cand am miscat de el a suflat catre exterior. Arcul supapei era distrus asa ca a trebuit sa fac dintr-unul doua. Este posibil ca ceea ce am avut in saboti sa fi fost chiar ulei din punte scuipat prin semeringuri. Curatat, uns, repozitionat capacele si sa vedem ce se va mai intampla. Multumesc mult pentru sfaturi! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate