rzvalex Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 (editat) Buna seara tuturor, sunt fericit ca am reusit sa achizitionez de la "boldwhich" Land Rover-ul Disco 2 TD5 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?72238-Vand-Land-Rover-Discovery-2-td5-2002 Doresc sa-i multumesc pe aceasta cale pentru ca a avut rabdare cu mine pana am reusit sa o achit si de asemenea ca a avut atat de multa grija de aceasta masina EXCELENTA! De asemenea ii multumesc mult lui "Astral", prieten cu mine de ani buni, un excelent consilier in tot ce tine de 4x4, pentru ca fara el nici macar nu as fi stiut de aceasta masina! Eu am sa o folosesc la vanatoare insa chiar si asa trebuie sa invat sa o folosesc si de ce nu sa-i cunosc limitele, iar prima iesire "serioasa" sper sa o am la intalnirea de la Peris din 10.11!!! BAFTA MULTA TUTUROR!!! Editat Noiembrie 1, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 1, 2012 Partajează Postat Noiembrie 1, 2012 Re: Land rover disco 2 S-o stapanesti sanatos, Razvane ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzvalex Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Land rover disco 2 Multumesc foarte mult! S-o " ud " sa nu rugineasca! Vreau sa o tin mult timp! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzvalex Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Land rover disco 2 Va transmit cum arata masina astazi, cu stickerele curatate ( Astral se va supara tare de tot ...:ha:). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Land rover disco 2 S-o pastrezi si folosesti sanatos in aceleasi conditii. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzvalex Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Land rover disco 2 Multumesc foarte mult. Daca doreste cineva numerele? Eu saptamana viitoare cand schimb talonul o sa-i pun numerele mele. Deja sunt cu ea in teren, se comporta foarte bune, ce sa mai! este superba atat masina si vremea afara! Un sfarsit calduros de saptamana!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Land rover disco 2 Frumos utilajul, sa-l stapaniti sanatos ! Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rzvalex Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: Land rover disco 2 Multumesc!!! "Utilajul" s-a comportat minunat in teren si nu s-a suparat deloc cand s-a umplut de noroi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate