cos Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Am un Warn 75937. As vrea sa stiu mai multe despre el . O cautare pe net e insuficienta , gasesc doar piese de schimb . Stiti ceva despre acest model ? ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2012 Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Warn 75937 Am un Warn 75937. As vrea sa stiu mai multe despre el . O cautare pe net e insuficienta , gasesc doar piese de schimb . Stiti ceva despre acest model ? Ala e cod de motor nu de troliu. Pui si o poza cu troliul in cauza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2012 Re: Warn 75937 Series Wound Power / WS 11200335 / M - 75973 / 12V = astea sunt singurele informatii smulse cu greu de pe eticheta ( care e stearsa , nu am putut citi decit cu mare greutate , cu o lumina speciala ) . Poze voi pune mai pe seara , la reveneala . Desi troliul e absolut nefolosit , eticheta pe partea expusa la soare e absolut decolorata . Cea cu informatii de securitate e ca noua ...dar nu ma ajuta la nimic . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Warn 75937 Aia e seria motorului ...Motorul cu seria aia s-a pus pe Warn M8000. Motorul are 4.5CP ... O poza cu agregatu probabil ca ar confirma si tipul de troliu. :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: Warn 75937 Vine si poza ( am avut surpriza ca mi s-a umplut memoria calc ... si n-am avut timp s-o mai vars la borcane ). ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate