Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Warn 75937

cos

Postări Recomandate

Am un Warn 75937. As vrea sa stiu mai multe despre el . O cautare pe net e insuficienta , gasesc doar piese de schimb . Stiti ceva despre acest model ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Warn 75937

Am un Warn 75937. As vrea sa stiu mai multe despre el . O cautare pe net e insuficienta , gasesc doar piese de schimb . Stiti ceva despre acest model ?

Ala e cod de motor nu de troliu.

Pui si o poza cu troliul in cauza?

Link spre comentariu

Series Wound Power / WS 11200335 / M - 75973 / 12V = astea sunt singurele informatii smulse cu greu de pe eticheta ( care e stearsa , nu am putut citi decit cu mare greutate , cu o lumina speciala ) .

Poze voi pune mai pe seara , la reveneala .

Desi troliul e absolut nefolosit , eticheta pe partea expusa la soare e absolut decolorata . Cea cu informatii de securitate e ca noua ...dar nu ma ajuta la nimic .

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Aia e seria motorului ...Motorul cu seria aia s-a pus pe Warn M8000. Motorul are 4.5CP ...

O poza cu agregatu probabil ca ar confirma si tipul de troliu. :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Vine si poza ( am avut surpriza ca mi s-a umplut memoria calc ... si n-am avut timp s-o mai vars la borcane ).

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare