NightSirc Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 (editat) Aş avea nevoie de o îndrumare/sfat pentru înlocuirea geamului crăpat de la o Vitara soft-top, a devenit casant și a crăpat pe mijloc destul de urât, mașina nu este a mea și asta e partea cea mai urâtă. Editat Noiembrie 3, 2012 de NightSirc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Sunt 10 vizualizări deja da nici un răspuns, chiar nu știe nimeni o variantă de rezolvare a problemei? Măcar un link cu cineva care vinde asa ceva, sau date de contact. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Sunt 10 vizualizări deja da nici un răspuns, chiar nu știe nimeni o variantă de rezolvare a problemei? Măcar un link cu cineva care vinde asa ceva, sau date de contact. La astia ai intrebat? http://www.parbrize.ro/ It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: "Geam" spate Vitara La astia ai intrebat? http://www.parbrize.ro/ Din ce am vazut eu la ei au doar din sticla...la soft-top e ceva de genul unui "polimer" sau plastic transparent, nu a vazut sa aibe asa ceva cei de la parbrize.ro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Noiembrie 3, 2012 Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Buna seara, O solutie ar fi sa achizionati un alt soft-top second hand, daca va hotarati la asta, aveti PM cu nr de tel. a persoanei care va poate ajuta, de la care am cumparat si eu si am fost multumit. In legatura cu schimbatul acelui geam, o sa fie o chestie destul de dificila, la mine am vazut ca este cusut de prelata. In cazul acesta aveti nevoie de o masina de cusut pt piele cu ac tip lance care sa nu rupa materialul, stiu asta fiindca eu mi-am cusut in spate la geam fermoarul care imi tot scapa, si singura rezolvare a fost sa cos pliul acela de piele peste el cu totul. Succes ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Noiembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Buna seara, O solutie ar fi sa achizionati un alt soft-top second hand, daca va hotarati la asta, aveti PM cu nr de tel. a persoanei care va poate ajuta, de la care am cumparat si eu si am fost multumit. In legatura cu schimbatul acelui geam, o sa fie o chestie destul de dificila, la mine am vazut ca este cusut de prelata. In cazul acesta aveti nevoie de o masina de cusut pt piele cu ac tip lance care sa nu rupa materialul, stiu asta fiindca eu mi-am cusut in spate la geam fermoarul care imi tot scapa, si singura rezolvare a fost sa cos pliul acela de piele peste el cu totul. Succes ! O sa apelez, multumesc mult! Daca mai sunt si alte variante va rog sa-mi spunsti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Noiembrie 4, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Poate doar sa-mi dea prelata cu totul, care costa sute de euro, ceea ce e cam mult pentru bugetul meu. Nu se poate folosi o "folie" și sa cos fermoarul pe ea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liv_mar2 Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Poate doar sa-mi dea prelata cu totul, care costa sute de euro, ceea ce e cam mult pentru bugetul meu. Nu se poate folosi o "folie" și sa cos fermoarul pe ea? Ba da, ar fi o solutie daca ai gasi o firma care face corturi sau prelate pentru masini, sa-ti faca ei rost de materialul respectiv, eventual sa-l si coase. Eu am apelat la unii din Arad acum cativa ani cand cautam fermoar pentru geamul spate, dar puteau sa-mi aduca doar de la 20 de bucati in sus... :-)))) ce sa fac cu atatea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferodo Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Ar mai fi o varianta sa mergeti la cei care fac prelate pt camioane. Au si sculele si materialele necesare. Si nici nu iau bani multi. E vorba doar de cusut obucata de plastic. Don't drive faster than your angel can fly.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Multumesc mult baieti! O sa caut astazi si va tin la curect ce si cum am rezolvat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
leviczy Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Dar ca sa fie cusut cum trebuie , ai grija sa iei si cea veche cu tine, pentru ca altfel patesti ca si un prieten, i s-a facut prea scurt, si apoi nu a mai refacut cel care a cusut, doar daca a platit in nou. Eu am facut personal cu mana si pot sa zic ca a iesit destul de bine, si materialul m-a costat doar 25 de lei plus fermoarul de 1,5 m care a fost 10 lei. Astfel am iesit sub 50 de lei toata investitia si o zi cu batai de cap, dar a meritat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
eagle Postat Noiembrie 12, 2012 Partajează Postat Noiembrie 12, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Buna seara, O solutie ar fi sa achizionati un alt soft-top second hand, daca va hotarati la asta, aveti PM cu nr de tel. a persoanei care va poate ajuta, de la care am cumparat si eu si am fost multumit. In legatura cu schimbatul acelui geam, o sa fie o chestie destul de dificila, la mine am vazut ca este cusut de prelata. In cazul acesta aveti nevoie de o masina de cusut pt piele cu ac tip lance care sa nu rupa materialul, stiu asta fiindca eu mi-am cusut in spate la geam fermoarul care imi tot scapa, si singura rezolvare a fost sa cos pliul acela de piele peste el cu totul. Succes ! Imi poti trimite si mie te rog un PM cu nr. de tel. Ma intereseaza si pe mine sa schimb geamul din spate. Ms. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NightSirc Postat Noiembrie 13, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2012 Re: "Geam" spate Vitara Imi poti trimite si mie te rog un PM cu nr. de tel. Ma intereseaza si pe mine sa schimb geamul din spate. Ms. Am sunat eu si nu poate aduce componente din soft top ci doar intreg, care chiar nu e prea scump, dar eu am gasit la librarie folie la 3,5 RON/metru, o folie foarte faina ce nu se sparge si se poate plia fara cute albe. Revin cu pozele la sfarsitul operatiunii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate