bobos Postat Noiembrie 4, 2012 Partajează Postat Noiembrie 4, 2012 Salutare. Am o niva din 2006 si nu mai indica nimic la dord.nici turometru,nici temperatura apei nici benzina.siguranta nr 2 este buna.Din ce poate sa fie?Are legatura cu calculatorul?Pana sa o schimb siguranta nr 2 flama,nu facea contact bine.Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 6, 2012 Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: probleme panou bord demonteaza l si alimenteaza l direct din fata sigurantei 2 acolo unde ajunge terminaul de la siguranta 2 , fa o punte cu alte cuvinte :wink: VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 6, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2012 Re: probleme panou bord Salutare.daca scot siguranta nr 2 nu mai merg nici semnalizarile.cablul maro care pleaca din siguranta este incinns dar nu intrerupt.ceasurile din bord au legatura cu calculatorul,trec prin calculator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 7, 2012 Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: probleme panou bord poate te ajuta,, NIVA" el are experienta ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 7, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2012 Re: probleme panou bord Salutare.problema am rezolvat-o.un circuit imprimat intrerupt pe care l-am refacut,dar am dat de alta problema,am scos acele de la indicatoarele de apa si benzina si nu stiu daca mai indica corect.sper sa o rezolv si pe asta,daca nu ii cumpar alte ceasuri.numnai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Noiembrie 8, 2012 Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Re: probleme panou bord Salutare.problema am rezolvat-o.un circuit imprimat intrerupt pe care l-am refacut,dar am dat de alta problema,am scos acele de la indicatoarele de apa si benzina si nu stiu daca mai indica corect.sper sa o rezolv si pe asta,daca nu ii cumpar alte ceasuri.numnai bine vezi sa fie tot rusesti ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate