Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme panou bord

bobos

Postări Recomandate

Salutare. Am o niva din 2006 si nu mai indica nimic la dord.nici turometru,nici temperatura apei nici benzina.siguranta nr 2 este buna.Din ce poate sa fie?Are legatura cu calculatorul?Pana sa o schimb siguranta nr 2 flama,nu facea contact bine.Multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: probleme panou bord

demonteaza l si alimenteaza l direct din fata sigurantei 2 acolo unde ajunge terminaul de la siguranta 2 , fa o punte cu alte cuvinte :wink:

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Salutare.daca scot siguranta nr 2 nu mai merg nici semnalizarile.cablul maro care pleaca din siguranta este incinns dar nu intrerupt.ceasurile din bord au legatura cu calculatorul,trec prin calculator?

Link spre comentariu

Salutare.problema am rezolvat-o.un circuit imprimat intrerupt pe care l-am refacut,dar am dat de alta problema,am scos acele de la indicatoarele de apa si benzina si nu stiu daca mai indica corect.sper sa o rezolv si pe asta,daca nu ii cumpar alte ceasuri.numnai bine

Link spre comentariu

Salutare.problema am rezolvat-o.un circuit imprimat intrerupt pe care l-am refacut,dar am dat de alta problema,am scos acele de la indicatoarele de apa si benzina si nu stiu daca mai indica corect.sper sa o rezolv si pe asta,daca nu ii cumpar alte ceasuri.numnai bine

vezi sa fie tot rusesti !

VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare