Madnes Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Salut am si eu o mare suparare : Am avut pe masina montate 4 cauciucuri 235/75/15 ,cineva mi-a taiat cauciucurile de pe fata si am pus provizoriu 2 cauciucuri 215/70/15 dar nu sunt pentru 4x4 sunt normale iar acum cand cuplez 4x4 merge de zici ca sunt rotile patrate ,cineva mi-a spus ca este din cauza diferentelor dintre rotii. Cu un sfat prietenesc ma poate ajuta si pe mine cineva DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 5, 2012 Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Probleme cuplaj 4x4 Pajero 2.4 td E foarte probabil, mai mult ca sigur ca diferenta de marime dintre cauciucuri e problema, la 4x4 e obligatoriu sa ai toate cauciucurile de acelasi fel! [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 5, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2012 Re: Probleme cuplaj 4x4 Pajero 2.4 td Merci pentru sfat Se pare ca asta ar cam fi problema pentru ca inainte nu se comporta asa DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Madnes Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Probleme cuplaj 4x4 Pajero 2.4 td Sa rezolvat , de la cauciucuri a fost problema Multumesc pentru sfat DRUMURI BUNE SI NOROI TUTUROR :cl Tel:0784550583 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Probleme cuplaj 4x4 Pajero 2.4 td ca sa vezi ce a simtit masina incalta in dreptul papucul normal iar in stangul unul cu doua numere mai mici....sa vezi daca mai poti merge normal poti face ce a facut tu...dar fara sa cuplezi fata....cand o cuplezi...se poate lasa cu deranj Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Noiembrie 9, 2012 Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Probleme cuplaj 4x4 Pajero 2.4 td Problema rezolvata, concluzie clara, sfat util pentru toata lumea, deci putem inchide topicul. [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate