daniel_hnatec Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: W460 3000 td bag de seama ca ai ceva de munca la masina asta....... Asa este, ca la orice fier de 26 de ani, fier de care cred ca nu prea s-a avut grija, dar defectarea demarorului a fost din vina mea. Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: W460 3000 td Salut, Bobina o schimbi. Cel mai probabil undeva pana in 150 de lei. Numai bine, Radu. Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Decembrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: W460 3000 td Salut, Bobina o schimbi. Cel mai probabil undeva pana in 150 de lei. Numai bine, Radu. Multumesc frumos pentru informatii, o sa incerc sa caut pe la magazinele de piese auto pentru a gasi bobina. O zi buna! Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviu Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: W460 3000 td Multumesc frumos pentru informatii, o sa incerc sa caut pe la magazinele de piese auto pentru a gasi bobina. O zi buna! Salut eu zic sa dai jos electromotorul si dul la un atelier specializat sa faca o revizie sar putea sa fie si bendixul,ei verfica toate piesele si citiva ani nu mai ai probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radum Postat Decembrie 18, 2012 Partajează Postat Decembrie 18, 2012 Re: W460 3000 td Corect.. am uitat. La cateva zile dupa ce am schimbat bobina, iara am dat jos demarorul, pentru ca era dus si bendixul. Oricum nu costa cine stie ce manopera, in schimb l-au curatat, au schimbat si niste bucse de alama... Daca ai timpul si rabdarea necesara, poti face si singur operatiunile de mai sus... Radu Mitroi Jeep Cherokee XJ 2.5i - 1995 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: W460 3000 td Ieri am dus electromotorul la un service specializat pe alternatoare si electromotoare, mi-au spus ca trebuie schimbati carbunii pt ca era o improvizatie pe acolo, bucsile si bendixul (se pare ca ceva era sudat pe acolo), cost reparatie 230 lei (120 lei bendixul, 20 lei bucsile, 40 lei carbunii si 50 lei manopera, piese noi), am montat eletromotorul pe masina si la fel da in gol. Trebuie sa il demontez iar, sa il duc sa imi schimbe si bobina...meseriasii astia, presupun ca puteau sa il testeze pentru a verifica daca functioneaza cum trebuie sau doar in sarcina da in gol? Saptamana viitoare sper sa o rezolv. Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doc Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: W460 3000 td Sa-l "porti" sanatos prin noroaiele patriei! Si eu mi-am facut rost de un electromotor de la "dez" cu 400 de lei si merge ata. Nu stiu daca difera la 463, dar, ca idee... L-am gasit sapand pe dez.ro, dezmembrari-masini.ro...etc si am sunat... am gasit pana si turbine la 250 euro... :) Club 4X4 Brasov Aller guten Dinge sind drei. Differenzialsperre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
daniel_hnatec Postat Ianuarie 7, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: W460 3000 td Sa-l "porti" sanatos prin noroaiele patriei! Si eu mi-am facut rost de un electromotor de la "dez" cu 400 de lei si merge ata. Nu stiu daca difera la 463, dar, ca idee... L-am gasit sapand pe dez.ro, dezmembrari-masini.ro...etc si am sunat... am gasit pana si turbine la 250 euro... :) Multumesc, nu prea ies eu pe off road, probabil o sa vand masina pentru ca imi iau un Pajero, am ajuns la concluzia ca nu imi trebuie 4x4 atat de capabil ca G-ul, astept sa compar G-ul cu Pajero, dar asta este alta poveste. Am gasit in dezmembrari electromotor pe la 250 lei, m-am gandit insa ca poate este "obosit" si am preferat sa il reconditionez pe al meu in acceasi bani. Spor! Nu lua viata in serios, oricum nu scapi viu din ea!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Ianuarie 7, 2013 Partajează Postat Ianuarie 7, 2013 Re: W460 3000 td O sa ajungi poate la concluzia ca pajero este chiar mai capabil decat G ul in multe conditii :) Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Muntean Postat Martie 14, 2013 Partajează Postat Martie 14, 2013 (editat) Re: W460 3000 td daniel_hnatec trebuie sa ma explic pentru intrebarea ce ti-am pus-o pe topicu de vanzare a masinii , eu nu am nimic cu masinuta sau cu tine apsolut nimic (nici macar nu ne cunoastem) una la mana, sant la al treilea G-u deci iubesc masinile astea , pe urma eu am urmarit tot istoricu masini scris de tine si de proprietaru anterioar aici pe forum pe linga asta o stiu de la Satu Mare , cel ce tia vanduto de la Costanta pomenea la un moment dat de o problema la motor cum ca nu trage si ca se opreste motoru dupa ce il accelera, dupa alte trei luni scrie ca masina e pusa aprope total pe picioare si ca a meritat efortu dar nu pomenea concret cum a rezolvat(sau ce a avut motoru) aici e povestea lui http://forum.club4x4.ro/showthread.php?65718-G-class-300-gd , cand am spus saraca masinuta cum nu-si gaseste stapinu adevarat, nu am vrut sa supar pe nimeni doar ca e putin interesant ca o masina ca G-u sa se perinde pe la trei proprietari intr-un interval de timp destul de scurt avand micile probleme pe care pina la urma o masina de 30 ani e normal sa le aiba dar uite cum am fost inteles gresit ca pe urma Astral imi baga vre-o trei semne de exclamare si-mi spune sa ma mut aici cu nelamuririle ....?????? da ... daca nici acum nu am fost inteles inchei orce alt comentariu si-ti urez bafta la vanzare si sa dea domnu s-o cumpere unu mai ambitios ca noi . Editat Martie 14, 2013 de Muntean Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate